fbpx

WINTERTERRACE GOALS

 

 

Vrijdag: 13-10-17

#TIP – In de winter moet je als horecaondernemer net iets meer je best doen om gasten het terras op te lokken. Terrasverwarming en dekentjes kunnen hierbij goed bij van pas komen. Maar denk ook aan sfeervolle elementen, zoals kussen, vuurkorven bijpassende gerechten. Ook al zijn Nederlanders echte terrasgangers, er moet in de winter wel iets meer moeite in gestoken worden. Bezorg je gasten een heerlijke, warme en winterse avond. – #TIPPR @ AppStore www.tippr.nl/app

 

Laatste artikelen

Healthy Coke – mineraalwater met balsamicoazijn

Wat als je een cola zou kunnen serveren zonder de bijbehorende suikers (65 gram)? Verras je gasten met een "gezonde cola", nu al hot op...

no waste tips – Alex Haupt, 101 Gowrie,

no waste tips van Alex Haupt van Restaurant 101 Gowrie (MICHELIN Young Chef Award 2021). Aldus Alex: "If something is edible, someone should eat...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.