fbpx

WINTERTERRACE GOALS

 

 

Vrijdag: 13-10-17

#TIP – In de winter moet je als horecaondernemer net iets meer je best doen om gasten het terras op te lokken. Terrasverwarming en dekentjes kunnen hierbij goed bij van pas komen. Maar denk ook aan sfeervolle elementen, zoals kussen, vuurkorven bijpassende gerechten. Ook al zijn Nederlanders echte terrasgangers, er moet in de winter wel iets meer moeite in gestoken worden. Bezorg je gasten een heerlijke, warme en winterse avond. – #TIPPR @ AppStore www.tippr.nl/app

 

Laatste artikelen

no waste missie

35% van de voedselverspilling vindt plaats in de horecaketen Elk jaar gaat 1,6 miljard ton voedsel (1,3 miljard ton, $1 biljoen of 1/3 van de...

TIPPR no waste plein – BBB 2022

Van 10 tot 12 oktober vindt de BBB Maastricht plaats en bouwt TIPPR een no wast plein van 110 vierkante meter. Tijdens de BBB...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.