fbpx

WILD ALS HOOFDGERECHT:

[rev_slider alias=”horeca”]

 

 

#TIP – WILD ALS HOOFDGERECHT: het jachtseizoen brengt niet alleen wild met zich mee. Het is namelijk ook de periode van de ouderwetse stamppot. De koude, gure dagen met harde wind en regen zorgen voor extra lust naar deze oer Hollandse hap. Om deze hap compleet te maken is er een mooi stuk vlees nodig.

 

Een hele goede toevoeging aan de stamppot is dan de rookworst van wildzwijn. Deze rookworst wordt ambachtelijk gemaakt en koud gerookt op beukenhout. Wild zwijn leent zich uitstekend voor de rookworst, die overigens 100% wild is!

– 10% KORTING BIJ WILD VAN WILD* –

*Deze promotie is alleen geldig bij de eerste bestelling van Wild van Wild

Lees hier meer over op de tippr app:

 druk in de tippr.app op het filter pictogram linksboven en toets in het zoekveld WILD in en druk op opslaan. De artikels over de wild verschijnt in je scherm.

 


 

Laatste artikelen

Tips om energiekosten te besparen in de horeca

De tempratuur is aan het dalen. Dit betekent dat energiekosten voor de horeca verder omhoog gaan, welke energieverbruikers zorgen voor meer kosten? En hoe...

Blog: Uitblinken in de horeca?

We hebben er allemaal weleens van gehoord, de 80/20 regel. Een simpele waarheid die overal in je restaurant terugkomt maar hoe kan je uitblinken...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.