fbpx

WESS Horeca Groep aan het woord

Deze keer een kijkje in de keuken bij Wess Horeca groep.

Download de TIPPR-app?



Open de TIPPR-app om de meest recente samenwerking van een horecazaak met Walraven Sax te bekijken. Lees verder om over Wess Horeca Groep te lezen.

17 jaar geleden is het begonnen op de markt in Sittard met LUNA Eten & Drinken. Waarbij de WESS Horeca Groep inmiddels 4 restaurants bezit met als doel: onderscheidende restaurants in de regio waar gastbeleving centraal staat. 

Het geheim achter dit succes is zonder enige twijfel de aandacht die ze aan de gast geven. Doordat er veel energie wordt gestoken in het trainen van het team, krijgt elke gast de ultieme beleving. We citeren Ivo de eigenaar van WESS Horeca Groep ‘’Onze medewerkers zijn onze restaurants’’.  

De concepten van WESS Horeca Group zijn:
LUNA Eten & Drinken Sittard
LUNA Eten & Drinken Stein
WINDRAAK31
Arrosto
De Eetwinkel by LUNA

“Al jaren lang werken we samen met Walraven Sax en deze samenwerking bevalt meer dan goed. We zijn super blij met Walraven Sax. Rob Hendrikx (contactpersoon vanuit Walraven Sax) voelt goed aan wat we willen en wat voor wijnen en spirits bij onze zaken passen.” 

Onlangs is Hotel Starlino toegevoegd aan het assortiment van De Eetwinkel, een hip Italiaans aperitief dat aansluit bij het concept, aldus de Ivo de eigenaar van WESS. 

Wil je meer weten? Klik dan hier.

Wil je meer weten? Download de TIPPR-app om met ons mee te TIPPR’n.

Nu je hier toch bent …

Wil je inspiratie op maat, die afgestemd wordt op jouw behoefte?

Download dan geheel GRATIS de TIPPR app en ontvang onbeperkte input om je omzet te stimuleren of open een TIPPR shop. Klik hier

Laat je verder inspireren in de TIPPR app!

Download de TIPPR app

Laatste artikelen

Healthy Coke – mineraalwater met balsamicoazijn

Wat als je een cola zou kunnen serveren zonder de bijbehorende suikers (65 gram)? Verras je gasten met een "gezonde cola", nu al hot op...

no waste tips – Alex Haupt, 101 Gowrie,

no waste tips van Alex Haupt van Restaurant 101 Gowrie (MICHELIN Young Chef Award 2021). Aldus Alex: "If something is edible, someone should eat...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.