fbpx

Wat NOW?! – Persoonality

Dit artikel verder lezen in de app?Weet dat je niet alleen staat in het opkomen voor jouw werkgeversbelangen. Persoonality helpt horecaondernemers hierbij. ‘Onze dienstverlening levert jou altijd wat op’, aldus Erik Boll, Payroll Adviseur bij Persoonality. ‘Niet alleen in tijd, maar juist ook financieel’.

De vergoeding uit het noodsteun pakket van de overheid, de NOW, valt in de praktijk helaas tegen. Zo valt de loonkosten compensatie fors lager uit dan de genoemde 90%. En dat terwijl het jou toch al niet meezit in deze financieel zware en onzekere tijd. Wat nu?

Neem de NOW als meest recente voorbeeld. De ondernemers die payrollen via Persoonality profiteren van een hogere loonkosten compensatie dan de overheid biedt. Dit kan juist nu hét verschil maken voor horecaondernemers.

Persoonality is een zelfstandig label van uitzendbureau Timing. Persoonality helpt het MKB op het gebied van payrolling en HR.

Weten wat de voordelen zijn voor jouw horecaonderneming? Neem contact op met Erik Boll op 06-13854387 of via erik.boll@persoonality.nl

Wil je meer weten? Download de TIPPR-app om met ons mee te TIPPR’n.

Download de TIPPR app

Laatste artikelen

Nieuwe trend: ‘taste’ de Brouwer zijn kaart in het Café!

Dit artikel verder lezen in de app? Open in de app Het is ons niet onopgemerkt...

Spirulina: Function in Food

Dit artikel verder lezen in de app? Open in de app Blauw of groen? Spirulina is...
Advertisment

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

Instagram
LinkedIn
Share
×

Hallo!

Neem hieronder contact met ons op via Whatsapp chat of stuur een email naar info@tippr.nl

× Whatsapp ons gerust!