fbpx

Love… AIX is in the air! – Walraven Sax

Over een paar weken is het zover: 14 februari. De dag van de liefde, Valentijnsdag.

Op deze dag verwennen geliefden elkaar een beetje extra. In een jaar waar je gasten veel thuis zijn geweest, mag een romantische dag met lekker eten en drinken niet ontbreken!

Download de TIPPR-app?Wat dacht je van een heerlijke rose? Naast Valentijnsdag is het namelijk ook de dag van AIX. De nieuwste AIX vintage is vanaf 14 februari weer te bestellen bij Walraven Sax.

Wat is Valentijnsdag?

Een dag, dat is ontstaan in de achttiende eeuw, door het oude Romeinse vruchtbaarheidsfeest: Lupercalia. Lupercalia was een belangrijk feest voor de Romeinen. Volgens het verhaal werden de namen van jonge vrouwen opgeschreven en in een kom gedaan.

Vervolgens, mochten ongehuwde mannen een naam trekken. Twee mensen werden aan elkaar gekoppeld. Zie het als Tinder, maar dan in een oud jasje ;).  

AIX is een publiekslieveling die elk jaar nog beter lijkt te worden! Een fris en fruitige wijn, delicaat met een crispy smaak. Prachtig rond, harmonieus en gestructureerd met een heerlijk lange afdronk.

Kan je niet wachten om al je gasten te zien proosten met deze rose? Vier de liefde en bestel jouw favoriete rose. Proost!

Wist je trouwens dat Walraven een vernieuwde website heeft? De website maakt het jou nog gemakkelijker om direct online de mooiste wijnen te bestellen en met één klik factsheets te downloaden van producten.

Kom direct in contact

Voor meer informatie klik hier of mail naar info@mccain-foodservice.nl

Wil je meer weten? Download de TIPPR-app om met ons mee te TIPPR’n.

Nu je hier toch bent …

Wil je inspiratie op maat, die afgestemd wordt op jouw behoefte?

Download dan geheel GRATIS de TIPPR app en ontvang onbeperkte input om je omzet te stimuleren of open een TIPPR shop. Klik hier

Laat je verder inspireren in de TIPPR-app!

Download de TIPPR app

Laatste artikelen

no waste missie

35% van de voedselverspilling vindt plaats in de horecaketen Elk jaar gaat 1,6 miljard ton voedsel (1,3 miljard ton, $1 biljoen of 1/3 van de...

TIPPR no waste plein – BBB 2022

Van 10 tot 12 oktober vindt de BBB Maastricht plaats en bouwt TIPPR een no wast plein van 110 vierkante meter. Tijdens de BBB...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.