fbpx

TREND: Garlic Ice Cream

Op verschillende plaatsen in de wereld is knoflook zo een favoriet, dat het niet alleen in hartige maaltijden wordt verwerkt, maar ook door het ijs! Deze grote populariteit van knoflook is tegenwoordig ook af te lezen aan de festivals, die overal op de wereld worden gehouden omdat daar steeds vaker Garlic Ice Cream kraampjes tevoorschijn komen.

Het knoflookijs komt meestal in combinatie met de smaken vanille en chocolade, waardoor de knoflooksmaak minder intens is. Gedacht achter het knoflookijs is dat het gezond is. Zo bevat het vitamine C, vitamine B6 en magnesium. Het is verder een echte smaakmaker en nog een voordeel: er zitten maar weinig calorieën in. Leuk idee dus om eens te experimenteren met knoflookijs in jouw horeca zaak! Misschien wel een tip om een pepermuntje te serveren na het dessert;)

Bron: AD

https://social.tippr.nl/trend-garlic-ice-cream

Laatste artikelen

10 TIPS Trend: No Waste Restaurant

Kosten Besparen met No Waste - van Waste naar No Waste RestaurantDuurzaamheid in de horeca gaat verder dan het bord - het is een ketenbrede...

Lekker zomers: gekonfijte Artisjokburger

Caprichos del Paladar Steeds meer consumenten kiezen voor een burger. Hier zien we dat steeds vaker de keuze gemaakt wordt voor een gezonde gourmet burger.Caprichos...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg