fbpx

TREND: Garlic Ice Cream

Op verschillende plaatsen in de wereld is knoflook (garlic) zo een favoriet, dat het niet alleen in hartige maaltijden wordt verwerkt, maar ook door het ijs!

Deze grote populariteit van knoflook is tegenwoordig ook af te lezen aan de festivals, die overal op de wereld worden gehouden omdat daar steeds vaker Garlic Ice Cream kraampjes tevoorschijn komen.

Dit artikel verder lezen in de app?Garlic Ice Cream komt meestal in combinatie met de smaken vanille en chocolade, waardoor de knoflooksmaak minder intens is. Gedacht achter het knoflookijs is dat het gezond is.

Zo bevat het vitamine C, vitamine B6 en magnesium. Het is verder een echte smaakmaker en nog een voordeel: er zitten maar weinig calorieën in.

Leuk idee dus om eens te experimenteren met Garlic Ice Cream in jouw horeca zaak! Misschien wel een tip om een pepermuntje te serveren na het dessert;).

Bron: AD.nl

Voor meer TIPPS over verschillende smaken ijs, klik hier!

Wil je meer weten? Download de TIPPR-app om met ons mee te TIPPR’n.

Nu je hier toch bent …

Wil je inspiratie op maat, die afgestemd wordt op jouw behoefte?

Download dan geheel GRATIS de TIPPR app en ontvang onbeperkte input om je omzet te stimuleren of open een TIPPR shop. Klik hier

Laat je verder inspireren in de TIPPR app!

Download de TIPPR app

Laatste artikelen

Healthy Coke – mineraalwater met balsamicoazijn

Wat als je een cola zou kunnen serveren zonder de bijbehorende suikers (65 gram)? Verras je gasten met een "gezonde cola", nu al hot op...

no waste tips – Alex Haupt, 101 Gowrie,

no waste tips van Alex Haupt van Restaurant 101 Gowrie (MICHELIN Young Chef Award 2021). Aldus Alex: "If something is edible, someone should eat...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.