fbpx

TRAINING-ON-THE-JOB

[rev_slider alias=”toevoegen”]

#TRAINING-ON-THE-JOB

 

Vrijdag: 20-07-18

#TIP – TRAINING-ON-THE-JOB: Doordat steeds meer gasten meer willen weten over gerechten, wijnen en gedistilleerde dranken, dient er steeds meer deskundig personeel te komen. Een sterkere prioriteit hierin heeft training, zodat ze beter kunnen voldoen aan de verfijnde vragen van de gasten. Zorg ervoor dat het personeel daarop goed getraind wordt, zodat de beleving beter kan worden en de betrokkenheid verhoogd wordt. Fijn voor je gast en leuk voor medewerkers! – #TIPPR app @ Apple- & GooglePlay Store

 

  


Laatste artikelen

8 TIPS – oververhitting van je koeling?

In Nederland hebben we steeds vaker te maken met hogere temperaturen. Koelinstallaties in de horeca krijgen het moeilijker bij een temperatuur die hoger is...

Healthy Coke – mineraalwater met balsamicoazijn

Wat als je een cola zou kunnen serveren zonder de bijbehorende suikers (65 gram)? Verras je gasten met een "gezonde cola", nu al hot op...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.