fbpx

Torres Celeste Reserva: perfect voor het najaar! – Walraven Sax

Familia Torres is één van de grootste en belangrijkste producenten van Spanje. Het familiebedrijf – momenteel in handen van de vijfde generatie – staat bekend als een pionier en koploper. Niet voor niets is Torres één van ’s werelds meest gewaardeerde wijnmerken ter wereld.

Download de TIPPR-app?Unieke kenmerken

  • 40% van de wijngaarden zijn biologisch.
  • Eén van de grootste wijnhuizen in Spanje.
  • Een wereldwijd bekend merk.

Eén van hun topmerken is Celeste uit de Spaanse streek Ribera del Duero. Deze wijn is verkrijgbaar in een Joven (Roble), Crianza én een Reserva. De Reserva variant is een wijn uit de Celeste range die perfect bij deze tijd van het jaar past.

Deze stevige, karaktervolle rode wijn is op Frans en Amerikaans eiken gerijpt gedurende 15 maanden. Daarna heeft de wijn een flesrijping van 21 maanden. Het duurt even, maar dan krijg je ook wat!

Het etiket van deze wijn is geïnspireerd op de sterrenhemel in de Ribera. De Celeste wijngaarden zijn hoger gelegen waardoor het net lijkt alsof de wijngaarden de sterrenhemel raken.

Een gedeelte van de opbrengst van één van onze eigen merken gaat naar sociale projecten in Zuid Afrika. Binnenlands transport proberen ze zoveel mogelijk via de binnen wateren te doen. Zo verminderen ze met dit transport de aanvoer van zeecontainers vanuit de zeehaven van Rotterdam naar het magazijn met 20% tot 30%.

Een milieuvriendelijk wagenpark stimuleren ze door de uitstoot per auto te minimaliseren en gebruik van lage uitstoot auto’s te belonen. Ook stimuleren ze het gebruik van herbruikbare wijnglazen op events om zo de afvalberg te verminderen.

Walraven Sax staat ook voor innovatie, zo zijn ze altijd op zoek naar nieuwe producten, nieuwe samenwerkingsverbanden en volgen trends & ontwikkelingen nauw om zo goed mogelijk in te kunnen spelen op jouw wensen en die van jouw gasten.

Gewonnen prijzen

  • 2021 ‐ Drinks International: Meest gewaardeerde wijnmerk ter wereld!
  • 2021 ‐ Most Powerful Winebrands Worldwide : Nr. 10
  • 2020 ‐ World’s Best Vineyards : Top 50
  • 2018 ‐ Drinks International: Meest gewaardeerde wijnmerk ter wereld!
  • 2017 ‐ Drinks International: Meest gewaardeerde wijnmerk ter wereld!
  • 2015 ‐ Drinks International: Meest gewaardeerde wijnmerk ter wereld!

Voor meer informatie klik hier of neem contact op via info@walravensax.nl.

Wil je meer weten? Download de TIPPR-app om met ons mee te TIPPR’n.

Nu je hier toch bent …

Wil je inspiratie op maat, die afgestemd wordt op jouw behoefte?

Download dan geheel GRATIS de TIPPR app en ontvang onbeperkte input om je omzet te stimuleren of open een TIPPR shop. Klik hier

Laat je verder inspireren in de TIPPR-app!

Download de TIPPR app

Laatste artikelen

No waste seminar Stars & Bars met Syrco Bakker **

Syrco Bakker, * * Star Michelin chef van Pure C neemt je samen met TIPPR mee in de no waste challenges van 2023 tijdens...

no waste missie

35% van de voedselverspilling vindt plaats in de horecaketen Elk jaar gaat 1,6 miljard ton voedsel (1,3 miljard ton, $1 biljoen of 1/3 van de...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.