fbpx

Leveranciers – TIPPR.SHOP

De TIPPR.SHOP maakt het voor jou mogelijk om extra omzet te genereren via de horeca. Je verkoopt jouw onderscheidende producten voor thuisconsumptie via de horeca direct aan de consument.

Producten in de TIPPR.SHOP plaatsen?De horeca staat onder druk, in 2020 is de omzet al met 40% afgenomen en dit heeft ook impact op jou. Veel ondernemers werken nu door alle maatregels in een verliesgevende situatie.

– TIPPR.SHOP –

EEN HORECA webshop BINNEN 5 MIN.

Het avondje uit in de horeca krijgt te maken met toenemende concurrentie van de hobbykok en amateur cateraar. De omzet van de supermarkten is gestegen en gaat verder toenemen in 2021. De horeca heeft nieuwe omzetstromen nodig.

Extra omzet

De TIPPR.SHOP zorgt voor extra omzet. Als de winkels sluiten en de behoefte naar onderscheidende producten steeds sterker wordt is de horeca-winkel open.

Slow Retail

De TIPPR.SHOP wordt gezien als Slow retail: Proef, geniet, koop. Gasten kunnen de producten in een veilige en gastvrije omgeving eerst proeven en vervolgens direct kopen en meenemen.

Strijd aangaan

Met het starten van een TIPPR.SHOP gaan we de strijd aan in een zeer concurrerende markt. “Help de horeca” is nog nooit zo tastbaar geweest.

Hoe werkt het?

Om producten via TIPPR beschikbaar te maken, betalen leveranciers 75 euro per productpagina. Je kan je direct aanmelden via www.mijn.TIPPR.nl.

Als het product actief is op TIPPR kan het met één klik worden toegevoegd aan de TIPPR.SHOP van de horeca-zaak. Na registratie neemt TIPPR binnen 24 uur contact op om het product online te activeren.

ALS JIJ HET NIET VERKOOPT kiezen ZE WEL voor EEN ANDER!

Jij kan ook ondernemers aansluiten door ze te helpen met het starten van een eigen webshop. Normaal een grote investering en heb je veel expertise nodig, nu gratis en collectief.

De ondernemer kan direct starten met de verkoop van jouw productportfolio aan de winkelende consument. In de horeca zaak scant de consument een QR-code waarmee ze direct naar de webshop gaan. Bestellen, betalen en direct meenemen/afhalen.

Meer willen weten over de TIPPR.SHOP?

Vragen & Antwoorden

Horeca – Prijzen & Inkomsten

De omzet wordt twee keer per maand opgemaakt op de 14de en 28ste van de maand en daarna binnen drie dagen uitgekeerd.

De horeca hanteert eigen prijzen, door de transactie via TIPPR te laten verlopen kan de horeca ondernemer ook een onderscheid maken tussen een product via TIPPR of een product consumeren in de horeca onderneming. Daarnaast is hiervoor gekozen omdat het anders juridisch niet mogelijk is om producten voor thuis te verkopen.

Horeca

Leveranciers betalen maandelijks een bedrag aan TIPPR wat afhangt van het aantal producten dat zij op TIPPR  hebben staan. Daarnaast vragen we een administratie bijdrage van 5% om de onkosten van ons te dekken per bestelling.

De bevoorrading van de horeca zal volgens bestaande routes via de leverancier verlopen. Hou er wel rekening mee dat je van de producten die je in de shop aanbiedt een hogere voorraad hebt.

De prijsbepaling ligt bij de horecaondernemer. Wel wordt er vanuit TIPPR een horeca adviesprijs gegeven.

samen sterk aan het werk

Wil je meer weten? Download de TIPPR-app om met ons mee te TIPPR’n

Nu je hier toch bent …

Wil je inspiratie op maat, die afgestemd wordt op jouw behoefte?

Download dan geheel GRATIS de TIPPR app en ontvang onbeperkte input om je omzet te stimuleren of open een TIPPR shop. Klik hier

Laat je verder inspireren in de TIPPR app!

Download de TIPPR app

Laatste artikelen

Eindelijk een heropening!

Goed nieuws! Eindelijk is het zover, we mogen weer open tot 22:00 uur! Het belang van hygiëne en afstand is nog belangrijker geworden in...

Meest exclusieve koffie: Gesha

De Gesha-koffie, één van de meest exclusieve koffiesoorten ter wereld. Daarnaast wordt hij gezien als dé lekkerste koffie. Het is dan ook niet gemakkelijk...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.