fbpx

TIPPR INTERVIEW MET RAKISH GANGAPERSAD @ DE KANARIE CLUB

Rakish Gangapersad, eigenaar van de Kanarie Club en de Foodhallen, vertelt waarom horeca de mooiste branche is om in te werken, tips over opzetten van een horecazaak en hoe om te gaan met uitdagingen rondom het personeelstekort.Tippr, voor en door horeca.

Laatste artikelen

10 TIPS Trend: No Waste Restaurant

Kosten Besparen met No Waste - van Waste naar No Waste RestaurantDuurzaamheid in de horeca gaat verder dan het bord - het is een ketenbrede...

Lekker zomers: gekonfijte Artisjokburger

Caprichos del Paladar Steeds meer consumenten kiezen voor een burger. Hier zien we dat steeds vaker de keuze gemaakt wordt voor een gezonde gourmet burger.Caprichos...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg