fbpx

TIPPR INTERVIEW MET BAO, NGHIA & THUAN @ BO NAM

Bao, Nghia & Thuan zijn succesvolle horecaondernemers en bekend van Bo Nam, ze vertellen over hun ervaringen in de horeca, wat voor concept Bo Nam is en op welke manier social media belangrijk is voor de uitstraling van hun zaak. Tippr, voor en door horeca.

Laatste artikelen

10 TIPS Trend: No Waste Restaurant

Kosten Besparen met No Waste - van Waste naar No Waste RestaurantDuurzaamheid in de horeca gaat verder dan het bord - het is een ketenbrede...

Lekker zomers: gekonfijte Artisjokburger

Caprichos del Paladar Steeds meer consumenten kiezen voor een burger. Hier zien we dat steeds vaker de keuze gemaakt wordt voor een gezonde gourmet burger.Caprichos...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg