fbpx

TikTak/ Segefredo: Dennis Gruter

De afgelopen 5 jaar is het B2B-salesproces sterk veranderd. De moderne klant heeft toegang tot informatie via sociale media en digitale kanalen en gebruikt deze om onderzoek te doen en besluitvorming te versterken.

Hoe zorg jij dat je online goed vertegenwoordigd bent en contact kan leggen met de moderne klant?

In onze podcast bespreken we samen met onze gasten de nieuwe werkelijkheid die zij zien in de on-en offline verkoop van de horeca industrie.

Listen to “#9 Tiktak Segafredo – On- en Offline Sales en Marketing in de Horeca” on Spreaker.

Laatste artikelen

Kosten besparen in tijden van Corona – Centraal beheer

Dit artikel verder lezen in de app? Open in de app Hoe kan je kosten besparen...

Profiteer van Black Friday!

Dit artikel verder lezen in de app? Open in de app Black Friday, het concept dat...
Advertisment

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

Instagram
LinkedIn
Share
×

Hallo!

Neem hieronder contact met ons op via Whatsapp chat of stuur een email naar info@tippr.nl

× Whatsapp ons gerust!