fbpx

Hoe kan je meer omzet uit bezorgen halen? – #SAMENSTERK

Dit artikel verder lezen in de app?



Bezorgen, het businessmodel dat ongeveer heel de horeca momenteel bezig houdt. Het lijkt heel simpel maar dat is het niet! Daarom heeft Unilever wat TIPPs voor jullie verzameld om hier eventueel bij te kunnen helpen.

  1. Maak van inpakken geen kunst. Doe warme – en koude maaltijden apart verpakken zo blijven ze ook warm en koud. Doe de saus of dressing in een apart containertje zodat de klant zelf de hoeveelheid kan bepalen.
  2. Inpakken is dan wel geen kunst, kan ook vaak niet met de neutrale verpakkingen. Maar laat zien dat je er wel om geeft en gooi het eten niet op één hoop. Daarnaast kan je kiezen voor ecologische verpakkingen.
  3. Het verliezen van kwaliteit is bij bezorging iets waar voor gewaakt moet worden. Kies bijvoorbeeld voor een kleinere straal waarin jij gaat bezorgen. Zo behoudt je kwaliteit en snelheid.
  4. Als je dan wel vertraging oploopt, communiceer dit meteen naar je klant! Zo bouw je begrip op.
  5. Laat zien dat jij aan bezorging doet. Wees online actief en communiceer je uren, menu en prijzen.

Wil je meer van onze #SAMENSTERK posts? Download de app om met ons mee te TIPPR’n.

Foto credits: Unilever

Download de TIPPR app

Laatste artikelen

Trendrapport 2024 – Trend: Vrouwen aan de top in de Foodservice

TIPPR brengt jaarlijks een trendrapport uit, samengesteld uit de rijke data van het grootste online horecaplatform. Deze trends worden gedeeld om de markt inzicht te geven en te helpen anticiperen op toekomstige behoeften van gasten.

Michelin sterren 2024: Frankrijk

Drie MICHELIN sterren La Table du Castellet, chef Fabien Ferre & Le Gabriel La Reserve Paris , chef Jerome Banctel
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg