fbpx

Hoe kan je meer omzet uit bezorgen halen? – #SAMENSTERK

Dit artikel verder lezen in de app?Bezorgen, het businessmodel dat ongeveer heel de horeca momenteel bezig houdt. Het lijkt heel simpel maar dat is het niet! Daarom heeft Unilever wat TIPPs voor jullie verzameld om hier eventueel bij te kunnen helpen.

  1. Maak van inpakken geen kunst. Doe warme – en koude maaltijden apart verpakken zo blijven ze ook warm en koud. Doe de saus of dressing in een apart containertje zodat de klant zelf de hoeveelheid kan bepalen.
  2. Inpakken is dan wel geen kunst, kan ook vaak niet met de neutrale verpakkingen. Maar laat zien dat je er wel om geeft en gooi het eten niet op één hoop. Daarnaast kan je kiezen voor ecologische verpakkingen.
  3. Het verliezen van kwaliteit is bij bezorging iets waar voor gewaakt moet worden. Kies bijvoorbeeld voor een kleinere straal waarin jij gaat bezorgen. Zo behoudt je kwaliteit en snelheid.
  4. Als je dan wel vertraging oploopt, communiceer dit meteen naar je klant! Zo bouw je begrip op.
  5. Laat zien dat jij aan bezorging doet. Wees online actief en communiceer je uren, menu en prijzen.

Wil je meer van onze #SAMENSTERK posts? Download de app om met ons mee te TIPPR’n.

Foto credits: Unilever

Download de TIPPR app

Laatste artikelen

no waste missie

35% van de voedselverspilling vindt plaats in de horecaketen Elk jaar gaat 1,6 miljard ton voedsel (1,3 miljard ton, $1 biljoen of 1/3 van de...

TIPPR no waste plein – BBB 2022

Van 10 tot 12 oktober vindt de BBB Maastricht plaats en bouwt TIPPR een no wast plein van 110 vierkante meter. Tijdens de BBB...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.