fbpx

TASTE SUMMIT 50% KORTING

[rev_slider alias=”toevoegen”]

 

 

#TIP – TASTE SUMMIT: Bewerkt voedsel is de kern van de wereldwijde gezondheidsproblematiek en bewustwording daarvan is een eerste stap naar een gezondere samenleving. Dat is het hoofdthema van TASTE Summit, het gastronomisch congres dat plaatsvindt op dinsdag 9 oktober in MECC Maastricht. Onder de noemer ‘Vital Food’ werpen verschillende internationale foodprofessionals die dag hun kritische blik op ongezond, bewerkt voedsel en geven zij uitleg over het belang van eerlijke, gezonde producten. TASTE Summit vindt plaats op dag twee van horecavakbeurs BBB Maastricht/ Folie Culinaire en wordt georganiseerd door BBB Maastricht en Hotel Management School Maastricht.

Kijk voor meer informatie op www.taste-summit.com

  • 09:30 -10:00 -Arrival
  • 10:00 -10:30 -Opening by Peter Klosse
  • 10:30 – 11:15-Professor Carlos Monteiro
  • 11:15 – 11:30 -Coffee break
  • 11:30 – 12:00 -Thimus Italy Neuroscience & Consumer biometrics
  • 12:00 – 12:30 -Jan Dekker | Food first Network
  • 12:30 – 13:30 -Lunch Break
  • 13:30 – 14:00 -Hubert Mackus Deputy of the province of Limburg
  • 14:00 – 15:00 -Chefs with a Mission | presentation & forum
  • 15:00 – End-Closing statement by Peter Klosse and visit around the BBB

Nu 50% korting, klik hier om te registreren voor de Taste Summit en BBB

Lees hier meer over op de tippr app:

 druk in de tippr.app op het filter pictogram linksboven en toets in het zoekveld BBB in en druk op opslaan. De artikelen over de BBB verschijnen in je scherm.

 

  

 


 

Laatste artikelen

Tips om energiekosten te besparen in de horeca

De tempratuur is aan het dalen. Dit betekent dat energiekosten voor de horeca verder omhoog gaan, welke energieverbruikers zorgen voor meer kosten? En hoe...

Blog: Uitblinken in de horeca?

We hebben er allemaal weleens van gehoord, de 80/20 regel. Een simpele waarheid die overal in je restaurant terugkomt maar hoe kan je uitblinken...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.