fbpx

‘T BESTE VAN BIJVANGST

 

Donderdag: 02-10-17

tippr.nl #TIP – Een vers gebakken visje. Wie wordt daar nou niet happy van?! Om verspilling van vis tegen te gaan, zijn er maatregelen genomen binnen de visserijsector en worden vissers verplicht al hun vis aan wal te brengen. Ook de ongewenste vis dus, de bijvangst. Er worden veel culinaire mogelijkheden en kansen ontdekt met deze bijvangst. De inkoopprijs is laag, de bereiding vaak hetzelfde en je hebt veel variatie! Lees meer op onze app over bijvangst en inspiratie voor een heerlijke bijvangst-bouillabaisse. – #TIPPR @ AppStore

Laatste artikelen

no waste dag

Waste is een breed begrip dus denk aan bedrijfseconomische redenen: kostenbesparing, efficiency, milieuredenen, bijdrage verlaging uitstoot CO2, pr-redenen, maatschappelijke verantwoording maar ook HR-redenen zoals...

no waste missie

35% van de voedselverspilling vindt plaats in de horecaketen Elk jaar gaat 1,6 miljard ton voedsel (1,3 miljard ton, $1 biljoen of 1/3 van de...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.