fbpx

STIRR don’t shake – made in Schiedam

Overgewaaid vanuit de VS, is de hard seltzer aardig op weg om ook in Europa een fenomeen te worden.

Download de TIPPR-app?STIRR hard seltzer lanceert de eerste variant van de licht-alcoholische drank op basis van bruiswater met natuurlijke distillaten uit Schiedamse ketels.

Hierdoor creëert STIRR de pure, zomerse smaken Orange & Cardamom, Raspberry & Apple en Lime & Jasmine waarmee jij jouw gasten kan laten genieten.

Één slok van STIRR is al voldoende om je gast helemaal tot zichzelf te laten komen.

Met slechts 5% alcohol en 70 calorieën, zijn de 250 milliliter blikjes perfect om te serveren op jouw terras. Het is makkelijk te serveren in blik, maar ook in een glas met ijs en fruit, waarmee je jouw gasten de optimale beleving kan geven.

www.stirr-drinks.com STIRR your inner space

STIRR is te verkrijgen in drie varianten:

  • Orange & Cardamom
  • Raspberry & Apple
  • Lime & Jasmine

De ingrediënten worden nauwkeurig geselecteerd door een ervaren distillateur, waardoor jij jouw gasten kan laten genieten van een kwalitatief goede, maar vooral heerlijke Hard Seltzer. STIRR is dan ook onmisbaar op jouw drankenkaart!

Ga voor meer informatie naar www.stirr-drinks.com of neem contact op via orders@stirr-drinks.com of klik hier om te bestellen.

Wil je meer weten? Download de TIPPR-app om met ons mee te TIPPR’n.

Nu je hier toch bent …

Wil je inspiratie op maat, die afgestemd wordt op jouw behoefte?

Download dan geheel GRATIS de TIPPR app en ontvang onbeperkte input om je omzet te stimuleren of open een TIPPR shop. Klik hier

Laat je verder inspireren in de TIPPR-app!

Download de TIPPR app

Laatste artikelen

no waste missie

35% van de voedselverspilling vindt plaats in de horecaketen Elk jaar gaat 1,6 miljard ton voedsel (1,3 miljard ton, $1 biljoen of 1/3 van de...

TIPPR no waste plein – BBB 2022

Van 10 tot 12 oktober vindt de BBB Maastricht plaats en bouwt TIPPR een no wast plein van 110 vierkante meter. Tijdens de BBB...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.