fbpx

SPICE IT UP

[rev_slider alias=”toevoegen”]

 

Zondag: 11-02-18

#TIPPR – Tegenwoordig worden in gerechten de meest excentrieke kruiden en ingrediënten gebruikt. Erg leuk en uniek natuurlijk, maar voordat de bediening elke smaak of kruid heeft uitgelegd ben je weer een uur verder. Een handige tip is het gebruik van ingrediënten kaartjes, voor nadere uitleg over smaak, oorsprong en gebruik. – #TIPPR @ AppStore www.tippr.nl/app

 

  


Laatste artikelen

no waste missie

35% van de voedselverspilling vindt plaats in de horecaketen Elk jaar gaat 1,6 miljard ton voedsel (1,3 miljard ton, $1 biljoen of 1/3 van de...

TIPPR no waste plein – BBB 2022

Van 10 tot 12 oktober vindt de BBB Maastricht plaats en bouwt TIPPR een no wast plein van 110 vierkante meter. Tijdens de BBB...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.