fbpx

SHOTJE AZIJN

#TIP – Azijnshotjes maken een opmars, maar waarom eigenlijk? Nou, het schijnt dus super gezond te zijn! In Japan wordt een shotje azijn vooral voor en na de maaltijd gedronken. Niet alleen als verfrissing, maar ook om de PH-waarde in het lichaam te balanceren en de eetlust onder controle te houden. Eens wat anders dan een shotje sambuca – #TIPPR @ AppStore www.tippr.nl/app

 

Laatste artikelen

Help de horeca #tikkieinderug

De horeca gaat open, maar het kan alsnog een steuntje in de rug gebruiken. TIPPR steunt de horeca elke dag en wil nu een...

Berging Brouwerij: Private Label bier, frisdrank & gedistilleerd

Als horecaondernemer wil je elke dag fans creëren voor jouw onderneming. Bij Berging Brouwerij denken ze met je mee en kan er samen iets...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

Instagram
×

Hallo!

Neem hieronder contact met ons op via Whatsapp chat of stuur een email naar info@tippr.nl

× Whatsapp ons gerust!