fbpx

SHARING IS CARING

[rev_slider alias=”toevoegen”]

 

Vrijdag: 17-11-17

#TIP – Nederlanders zijn geen Nederlanders als ze niet van gratis houden. Wil je met jouw horecabedrijf onderscheid maken? Serveer eens in de zoveel tijd wat kleine samples van gerechten die ook op de kaart staan. Dit kan in de vorm van een amuse, of tijdens de borrel. Het staat gastvrij en vaak smaakt een klein hapje naar meer, waardoor gasten het gerecht bestellen. – @ AppStore www.tippr.nl/app

 

  


Laatste artikelen

Tips om energiekosten te besparen in de horeca

De tempratuur is aan het dalen. Dit betekent dat energiekosten voor de horeca verder omhoog gaan, welke energieverbruikers zorgen voor meer kosten? En hoe...

Blog: Uitblinken in de horeca?

We hebben er allemaal weleens van gehoord, de 80/20 regel. Een simpele waarheid die overal in je restaurant terugkomt maar hoe kan je uitblinken...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.