fbpx

SHARING IS CARING

[rev_slider alias=”toevoegen”]

 

Vrijdag: 17-11-17

#TIP – Nederlanders zijn geen Nederlanders als ze niet van gratis houden. Wil je met jouw horecabedrijf onderscheid maken? Serveer eens in de zoveel tijd wat kleine samples van gerechten die ook op de kaart staan. Dit kan in de vorm van een amuse, of tijdens de borrel. Het staat gastvrij en vaak smaakt een klein hapje naar meer, waardoor gasten het gerecht bestellen. – @ AppStore www.tippr.nl/app

 

  


Laatste artikelen

8 TIPS – oververhitting van je koeling?

In Nederland hebben we steeds vaker te maken met hogere temperaturen. Koelinstallaties in de horeca krijgen het moeilijker bij een temperatuur die hoger is...

Healthy Coke – mineraalwater met balsamicoazijn

Wat als je een cola zou kunnen serveren zonder de bijbehorende suikers (65 gram)? Verras je gasten met een "gezonde cola", nu al hot op...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.