fbpx

Self-service bestellen en betalen – 11 aanbieders uitgewerkt

Dit artikel verder lezen in de app?Tijdens deze corona-crisis is het voor de horeca zoeken naar oplossingen om zich aan de 1,5 meter samenleving te houden. Een goed hulpmiddel hierbij zijn online bestel- en betaalsystemen, gasten bestellen en betalen dan digitaal via een app of chatbox. Dit helpt het horecapersoneel om afstand te bewaren van de gasten want ze zijn minder vaak genoodzaakt langs de tafels te gaan.

Hierbij een overzicht van de verschillende systemen die in deze corona-crisis erg handig zijn voor de horeca.

– Jamezz:
Jamezz heeft ook de mogelijkheid om bestellingen en betalingen online te doen. Dit doen ze met een app en het scannen van de QR-code. Bij Jamezz is er een startbedrag van €425, waarna je een maandbedrag vanaf €75 betaald en er is geen commissie per bestelling en geen transactiekosten.

– Mynober:
Via Mynober kunnen gasten bestellingen online doen met de Mynober-App. Bij Mynober hanteren ze geen startbedrag, geen vast maandbedrag en zijn ze gratis tot 50 bestellingen per maand. Bij meer bestellingen kan je kiezen tussen een vast tarief of een percentage per bestelling.

– OrderMe:
OrderMe geeft je de mogelijkheid om bestellingen en betalingen online te doen via de OrderMe-App. Bij OrderMe hanteren ze een startbedrag van €69 en een vast maandbedrag van €25. Ze hebben geen commissie per bestelling, maar rekenen wel 1.95% transactiekosten per betaling. (Tijdens Corona komen start-up kosten te vervallen).

– Scanfie:  
Scanfie geeft je de mogelijkheid om bestellingen en betalingen online te doen via een QR-code waar je geen app of account voor nodig hebt. Bij Scanfie hanteren ze geen startbedrag en geen vast maandbedrag. Als horecazaak betaal je €0,07 commissie per dag per tafel en €0,25 transactiekosten per Ideal betaling. Nieuw is ook het gasten oproepsysteem en krijgen gasten een melding zodra ze de producten kunnen afhalen.

– Bestelmar:
Bestelmar geeft je de mogelijkheid om bestellingen en betalingen online te doen via een QR-code waar je ook geen app of account voor nodig hebt. Alles verloopt via de website van Bestelmar. Bij Bestelmar hanteren ze geen startbedrag, maar wel een vast maandbedrag vanaf €60. Als horecazaak betaal je geen commissie en geen transactiekosten bij betalingen.

Table Duck:
Table Duck geeft gasten de mogelijkheid om hun bestellingen en betalingen online te laten doen via een chatbox per tafel. Bij Table Duck hanteren ze geen startbedrag, maar wel een vast maandbedrag vanaf €49. Je betaalt geen commissie en er zijn geen transactiekosten.

Butleroo:
Net als Table Duck geeft Butleroo je de mogelijkheid om bestellingen en betalingen online te laten doen door gasten via een chatbox per tafel. Bij Butleroo hanteren ze geen startbedrag, maar wel een vast maandbedrag vanaf €30. Als horecazaak betaal je daarnaast €1 commissie per bestelling en 15% transactiekosten per betaling.

– Aantafel:
Aantafel geeft je de mogelijkheid om bestellingen en betalingen online te doen via de website waar ook het menu te zien is. Bij Aantafel heb je dus geen app of QR-code nodig. Bij Aantafel hanteren ze geen startbedrag, maar wel een vast maandbedrag vanaf €19. Als horecazaak betaal je daarnaast geen commissie per bestelling en geen transactiekosten per betaling. Hierdoor is Aantafel één van de goedkopere opties.

– Booq:
Booq is een online platform van Eijsink en geeft horecazaken de mogelijkheid om bestellingen online te doen via een QR-code. Bij Booq hebben ze ook de mogelijkheid om een bestelzuil te installeren, iets wat in fastfood restaurants al wordt gebruikt en waar misschien wel meer horeca mee gaat werken. Booq biedt geen inzicht in de prijzen, alleen op aanvragen!

– Payconic:
Payconic is een online betaalsysteem waarbij je niet een vast bedrag betaald, maar een percentage van de transactiekosten, zoals bij pinautomaten. Payconinc werkt volledig online met een QR-code en je kan direct betalen vanaf je eigen telefoon.


– Bork buddy:
Online betaalsysteem waarbij de gast geen app nodig heeft. De gast scant de qr-code, bestelt direct en betaalt ook via het systeem. Het systeem werkt met een Bork kassasysteem en afhalen is ook te integreren. Het systeem is in 2020 gratis te gebruiken maar ons is niet duidelijk of je een Bork kassasysteem hiervoor nodig hebt. 

– Urbandine:
Urbandine heeft de mogelijkheid om zowel bestellingen en betalingen online te doen zonder een app. Dit doen ze doormiddel van een QR-code. Bij Urbandine is er geen startbedrag en geen maandbedrag, maar betaal je 5% commissie per bestelling (inclusief transactiekosten). 

Download de TIPPR app

Laatste artikelen

Gastenregistratie, bespaar tijd

Dit artikel verder lezen in de app? Open in de app Sinds 10 augustus is het...

Het wordt weer winterterras-tijd

Dit artikel verder lezen in de app? Open in de app De regels voor een winterterras...
Advertisment

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

Instagram
LinkedIn
Share
×

Hallo!

Neem hieronder contact met ons op via Whatsapp chat of stuur een email naar info@tippr.nl

× Whatsapp ons gerust!