fbpx

Samenwerken om te proosten – Proost

Proost: een gratis werving & selectie portaal voor de horeca. Publiceer met een paar klikken je vacatures en Proost zorgt voor de verspreiding hiervan op bekende vacaturesites en proostopjebaan.nl

Aanmelden voor Proost? Klik hier

Download de TIPPR-app?



De horeca kampt al jaren met een personeelstekort en naar schatting zijn nog ruim 90.000 horecamedewerkers naar andere sectoren uitgestroomd door de coronacrisis.

“Nu de ene na de andere bedrijfstak weer opengaat, rijst een nieuw probleem: een schreeuwend tekort aan personeel”, schreef NU.nl.

Het is belangrijk om in deze periode elkaar te helpen om dit personeelstekort tegen te gaan. Persoonality biedt jou nu de kans om jouw vacatures gratis en geheel vrijblijvend te promoten en op die manier geschikt personeel te vinden. 

Gratis hulp bij de zoektocht naar personeel – Proost.

“Hoezo, voor niks?” is wat we horen wanneer we horeca ondernemers ons gratis werving- en selectie portaal aanbieden. Weten of er een addertje onder het gras schuilt? Ontdek het op www.proostvoordehoreca.nl!

Voor meer informatie neem contact op met Erik Boll door te bellen naar 06-13854387 of mail naar e.boll@persoonality.nl.

Aanmelden voor Proost? Klik hier

Wil je meer weten? Download de TIPPR-app om met ons mee te TIPPR’n.

Nu je hier toch bent …

Wil je inspiratie op maat, die afgestemd wordt op jouw behoefte?

Download dan geheel GRATIS de TIPPR app en ontvang onbeperkte input om je omzet te stimuleren of open een TIPPR shop. Klik hier

Laat je verder inspireren in de TIPPR app!

Download de TIPPR app

Laatste artikelen

8 TIPS – oververhitting van je koeling?

In Nederland hebben we steeds vaker te maken met hogere temperaturen. Koelinstallaties in de horeca krijgen het moeilijker bij een temperatuur die hoger is...

Healthy Coke – mineraalwater met balsamicoazijn

Wat als je een cola zou kunnen serveren zonder de bijbehorende suikers (65 gram)? Verras je gasten met een "gezonde cola", nu al hot op...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.