fbpx

ROCK ‘N’ ROLL INTERIORS

[rev_slider alias=”horeca”]

 

 

#TIP – ROCK ‘N’ ROLL INTERIORS: “Trends bestaan niet, nee, geloof ik niet in” aldus Casper Reinders. De meest fascinerende interieurs zijn altijd degene die de essentie weerspiegelen van de mensen die ze bezetten. Wil je meer weten hoe Casper Reinders naar interieurs kijkt, check zijn nieuwe boek, Rock ‘n’ Roll Interiors. Het interieur van jouw horecazaak zegt namelijk veel over de indruk die je wilt achterlaten. Het interieur kan je zaak maken of kraken en is een belangrijke pijler, laat je inspireren en maak je eigen moodboard. Check de tippr.app om meer te lezen over “INTERIEUR”, lees de blog op www.tippr.nl/blog of kijk het hele interview op www.tippr.tv!

Rock ‘n’ Roll Interiors. Een boek dat de pakkende verhalen vertelt van Casper Reinders, een van de meest bekende Nederlandse horeca ondernemers, collectionneurs en interieurontwerpers. Onderscheidend van andere clubs, bars en restaurants Casper’s interieurs zijn altijd exotisch, Rock ‘n’ Roll, klassiek, bohemien, uniek, ruig en hedonistisch.

De meest fascinerende interieurs zijn altijd degene die de essentie weerspiegelen van de mensen die ze bezetten. Rock ‘n’ Roll Interiors is een boeiende selectie van interieurs die meeslepende verhalen vertellen over Casper Reinders. In een stijl waar alles gaat behalve uniformiteit, worden de interieurs in het boek gepresenteerd in een oogverblindende collage van afbeeldingen van Kwabena Appiah-Nti, Roel Ruijs en Sharon Jane Dompig en kunstwerken van Alljan Moehamad (Skulljan).

“I don’t like that fucking name!”

Rock ‘n’ Roll Interiors inspireert door geweldige fotografie en verrassende elementen die perfect bij Casper passen. “I don’t fucking like that name”, zegt hij. Dat komt omdat hij zichzelf niet als rock-‘n-roll beschouwt.

Maar de titel is eigenlijk heel precies. Rock ‘n’ roll is een manier van leven – een jeugdige, opstandige cultuur die niet kan worden beperkt door categorieën of kan worden onderworpen aan stigma’s. Casper doet precies wat hij wil. Dit resulteert in een eclectische stijl van interieurs en een levensstijl die hem over de hele wereld brengt. Je zou kunnen zeggen dat Casper een behoorlijk rare vent is, hoewel hij misschien beweert dat de wereld raar is, en hij is volkomen normaal. Je kunt hem of zijn stijl niet in een doos stoppen; je kunt hem helemaal niet bevatten. Dus ja, het is rock-‘n-roll. Het is Casper Reinders; een zeldzaam fenomeen.

Lees hier meer over op de tippr app:

 druk in de tippr.app op het filter pictogram linksboven en toets in het zoekveld INTERIEUR in en druk op opslaan. De artikels over interieur verschijnen in je scherm.

        

 


 

Laatste artikelen

Het wordt weer winterterras-tijd

Dit artikel verder lezen in de app? Open in de app De regels voor een winterterras...

V2C Dutch Dry Orange Gin 50cl – 41,5% – Cocktail

Dit artikel verder lezen in de app? Open in de app Het verhaal van V2C Gin...
Advertisment

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

Instagram
LinkedIn
Share
×

Hallo!

Neem hieronder contact met ons op via Whatsapp chat of stuur een email naar info@tippr.nl

× Whatsapp ons gerust!