fbpx

Hoe om te gaan met de regels en handhygiëne

Epidemiologen kijken met de nodige reserves naar de versoepeling in het beleid dat voor 1 juni gepland staat.

Er zijn speciale regels maar hoe krijgen we het vertrouwen van de gasten dat zij ook daadwerkelijk weer langs willen komen en ook in de toekomst zich ‘veilig’ voelen in de horeca.

Dit artikel verder lezen in de app?



De manier waarop we contact hebben, de afstand tussen gasten zijn we al volop aan het inrichten. Handhygiëne is een onderdeel wat hierin erg belangrijk is. Dit geldt voor het personeel maar nog belangrijker, we moeten het virus bij de deur of de rand van ons terras stoppen.

“Smetvrees is het nieuwe hamsteren”

Het is belangrijk dat jij als horecaondernemer hier juist op in speelt. Plaats bijvoorbeeld een hygiëne zuil bij de ingang van jouw zaak. Dit verhoogt de handhygiëne maar heeft ook een professionele uitstraling. Jouw gast zal direct meer vertrouwen hebben in alle overige maatregelen die jij genomen hebt.

Volgens de experts wordt discipline de komende tijd nog belangrijker dan in de periode die achter ons ligt. Laten wij zorg dragen voor een virus vrije Horeca. In het belang van de gast en van de ondernemer. Hoe meer hygiëne hoe sneller we weer helemaal open mogen!

Tekst en foto credits: Zuilenonline.nl

Wil je meer weten? Download de TIPPR-app om met ons mee te TIPPR’n

Nu je hier toch bent …

Wil je inspiratie op maat, die afgestemd wordt op jouw behoefte?

Download dan geheel GRATIS de TIPPR app en ontvang onbeperkte input om je omzet te stimuleren of open een TIPPR shop. Klik hier

Laat je verder inspireren in de TIPPR app!

Download de TIPPR app

Laatste artikelen

Trendrapport 2024 – Trend: Vrouwen aan de top in de Foodservice

TIPPR brengt jaarlijks een trendrapport uit, samengesteld uit de rijke data van het grootste online horecaplatform. Deze trends worden gedeeld om de markt inzicht te geven en te helpen anticiperen op toekomstige behoeften van gasten.

Michelin sterren 2024: Frankrijk

Drie MICHELIN sterren La Table du Castellet, chef Fabien Ferre & Le Gabriel La Reserve Paris , chef Jerome Banctel
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg