fbpx

RAKISH OVER UITDAGINGEN

[rev_slider alias=”toevoegen”]

#RAKISH OVER UITDAGINGEN

 

Zondag: 01-04-18

#TIP – Horeca is een mooie branche maar neemt natuurlijk ook veel uitdagingen met zich mee. ”Wij hebben ons concept daadwerkelijk aangepast op de grote zomerdip”. Rakish Gangapersad, mede-eigenaar van de Kanarie Club en de Foodhallen, vertelt op welke manier het personeelstekort, de groei van de horeca en seizoenen uitdagingen zijn geweest voor zijn horecazaak. Wil je meer zien van Rakish en andere horecaondernemers? Kijk op www.tippr.tv – #TIPPR @ AppStore www.tippr.nl/app

 

  


Laatste artikelen

Tips om energiekosten te besparen in de horeca

De tempratuur is aan het dalen. Dit betekent dat energiekosten voor de horeca verder omhoog gaan, welke energieverbruikers zorgen voor meer kosten? En hoe...

Blog: Uitblinken in de horeca?

We hebben er allemaal weleens van gehoord, de 80/20 regel. Een simpele waarheid die overal in je restaurant terugkomt maar hoe kan je uitblinken...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.