fbpx

RAKISH GANGAPERSAD OVER PERSONEEL

[rev_slider alias=”toevoegen”]

#RAKISH GANGAPERSAD OVER PERSONEEL

 

Zaterdag: 23-03-18

#TIP -”Het is belangrijk dat je je personeel leert kennen en ze niet alleen vertelt wat zij moeten doen”. Rakish Gangapersad, mede-eigenaar van de Kanarie Club en de Foodhallen, vertelt over wat hij belangrijk vindt in de omgang met zijn personeel. Meer zien van Rakish? Abonneer op het TIPPR youtubekanaal! – #TIPPR @ AppStore www.tippr.nl/app

  


Laatste artikelen

No waste seminar Stars & Bars met Syrco Bakker **

Syrco Bakker, * * Star Michelin chef van Pure C neemt je samen met TIPPR mee in de no waste challenges van 2023 tijdens...

no waste missie

35% van de voedselverspilling vindt plaats in de horecaketen Elk jaar gaat 1,6 miljard ton voedsel (1,3 miljard ton, $1 biljoen of 1/3 van de...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.