fbpx

Personeelstekort, nekt nog steeds de Horeca

Dit artikel verder lezen in de app?



Het aantal horecabedrijven dat kampt met personeelstekort is gestegen naar een recordhoogte van 35 procent. De ervaring heeft geleerd dat horecamedewerkers circa 9 maanden bij een onderneming blijven tot ze weer op zoek gaan naar een nieuwe uitdaging. Daardoor is het verloop in de horeca zeer groot en hebben bedrijven grote moeite om hun diensten te vullen.

L1NDA Connect biedt nu de oplossing. Deze bekende horecaplanner, betreedt nu ook de markt met Connect, een marktplaats voor flexwerkers in de horeca.

Hoe werkt het?
Zoek jij als horecaondernemer voor morgen een horecatopper voor een openstaande dienst? Plaats je dienst op Connect, voeg je vereisten, kledingvoorschriften, werktijden en verdiensten toe. Kies uit alle reacties het horecatalent dat het beste bij jouw bedrijf past, en hij of zij kan morgen aan de slag. 

Je hoeft je geen zorgen te maken om contracten, verzekering, sociale premies, et cetera, want Connect neemt al dit werk uit handen van de ondernemer.

Download de TIPPR app

Laatste artikelen

No waste seminar Stars & Bars met Syrco Bakker **

Syrco Bakker, * * Star Michelin chef van Pure C neemt je samen met TIPPR mee in de no waste challenges van 2023 tijdens...

no waste missie

35% van de voedselverspilling vindt plaats in de horecaketen Elk jaar gaat 1,6 miljard ton voedsel (1,3 miljard ton, $1 biljoen of 1/3 van de...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.