fbpx

Personeelstekort, nekt nog steeds de Horeca

Dit artikel verder lezen in de app?



Het aantal horecabedrijven dat kampt met personeelstekort is gestegen naar een recordhoogte van 35 procent. De ervaring heeft geleerd dat horecamedewerkers circa 9 maanden bij een onderneming blijven tot ze weer op zoek gaan naar een nieuwe uitdaging. Daardoor is het verloop in de horeca zeer groot en hebben bedrijven grote moeite om hun diensten te vullen.

L1NDA Connect biedt nu de oplossing. Deze bekende horecaplanner, betreedt nu ook de markt met Connect, een marktplaats voor flexwerkers in de horeca.

Hoe werkt het?
Zoek jij als horecaondernemer voor morgen een horecatopper voor een openstaande dienst? Plaats je dienst op Connect, voeg je vereisten, kledingvoorschriften, werktijden en verdiensten toe. Kies uit alle reacties het horecatalent dat het beste bij jouw bedrijf past, en hij of zij kan morgen aan de slag. 

Je hoeft je geen zorgen te maken om contracten, verzekering, sociale premies, et cetera, want Connect neemt al dit werk uit handen van de ondernemer.

Download de TIPPR app

Laatste artikelen

Trendrapport 2024 – Trend: Vrouwen aan de top in de Foodservice

TIPPR brengt jaarlijks een trendrapport uit, samengesteld uit de rijke data van het grootste online horecaplatform. Deze trends worden gedeeld om de markt inzicht te geven en te helpen anticiperen op toekomstige behoeften van gasten.

Michelin sterren 2024: Frankrijk

Drie MICHELIN sterren La Table du Castellet, chef Fabien Ferre & Le Gabriel La Reserve Paris , chef Jerome Banctel
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg