fbpx

OPERATION VENUS!

[rev_slider alias=”horeca”]

 

 

#TIP – OPERATION VENUS: Een compleet nieuw opleidingstraject voor vrouwen in de horeca. Vanaf februari 2019 start een opleidingstraject waar vrouwen opgeleid worden tot leiders binnen de hospitality industrie. In 4 maanden leren ze alles dat nodig is om een bar te openen, te runnen en succesvol te maken. Daarnaast wordt er iedere sessie een spreker uitgenodigd. Het traject is volledig GRATIS en dus een geweldige mogelijkheid om je personeel kwalitatief zeer hoog op te laten leiden. Dit om horeca Nederland te laten zien dat er meer vrouwen in leiderschapsfuncties moeten werken. Introductie a.s. maandag vanaf 14:30 bij in Roses by Sal (Reguliersdwarsstraat 40), kom zeker ook kijken.

Laura Melenhorst & Andrew Nicholls zijn op missie:

Beide willen laten zien dat er meer vrouwen in leiderschapsfuncties moeten werken en combineer daarom hun kennis. Laura studeerde Training & Human Development, waarna ze voor zichzelf begon en van Arnhem naar Amsterdam verhuisde. Tegenwoordig geeft ze training aan horecazaken die, in deze belangrijke tijd van groot personeelstekort, op de juiste manier willen investeren in hun personeel. Ze focust daarbij op lichaamstaal en de psychologie achter (de beleving van) gastvrijheid.

Andrew groeide op in Zuid-Afrika en met alle mogelijke fruitbomen in de achtertuin van zijn ouderlijk huis begon zijn fascinatie voor geur en smaak al op vroege leeftijd. Na de hotelschool te hebben afgerond op Isle of Man, begon hij uiteindelijk met werken bij The Claremont en leerde alle mogelijke cocktailrecepturen uit zijn hoofd. Na het openen van zijn eigen bar en werkdagen van 16 uur stort hij zich nu volledig op zijn eigen rum: William George.

Samen startten ze vanaf februari een opleidingstraject waar vrouwen opgeleid worden tot leiders binnen de hospitality industrie. In 4 maanden leren ze alles dat nodig is om een bar te openen, te runnen en succesvol te maken. Daarnaast wordt er iedere sessie een spreker uitgenodigd. Het traject is volledig GRATIS en dus een geweldige mogelijkheid om je personeel kwalitatief zeer hoog op te laten leiden.

Aanstaande maandag (17 december) is iedereen die in de horeca werkt welkom vanaf 14:30 in Roses by Sal (Reguliersdwarsstraat 40) voor de introductie van dit project.

Lees hier meer over op de tippr app:

 druk in de tippr.app op het filter pictogram linksboven en toets in het zoekveld PERSONEEL in en druk op opslaan. De artikels over de wild verschijnt in je scherm.

 

 


 

Laatste artikelen

Healthy Coke – mineraalwater met balsamicoazijn

Wat als je een cola zou kunnen serveren zonder de bijbehorende suikers (65 gram)? Verras je gasten met een "gezonde cola", nu al hot op...

no waste tips – Alex Haupt, 101 Gowrie,

no waste tips van Alex Haupt van Restaurant 101 Gowrie (MICHELIN Young Chef Award 2021). Aldus Alex: "If something is edible, someone should eat...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.