fbpx

no waste – Oprichter TIPPR, Colin Westerwoudt

Alleen al in Nederland verspillen we jaarlijks 2 miljard kilo voedsel aldus Colin Westerwoudt, oprichter van TIPPR. Dat is een file van Utrecht naar Barcelona met bumper aan bumper rijdende vrachtwagens gevuld met voedsel.

Wat gaat TIPPR eraan doen?

  1. We starten met bewustwording van dit probleem dat op dit moment niet voor iedereen zichtbaar en bespreekbaar is.
  2. Creativiteit stimuleren, de horeca kan de oplossing bieden voor dit probleem omdat horecaondernemers en professionals van nature denken in oplossingen en op die manier creatief kunnen omgaan met voedsel zodat er minder wordt verspild. We moeten deze kansrijke producten die anders worden vernietigd inzichtelijk maken voor de horecamarkt. Dat is onze gezamenlijke taak in de levering naar de horeca!
  3. Bereikbaar maken, we geven kwalitatief goede producten een tweede kans. We maken daarom inzichtelijk welke overschotten of imperfecte producten er beschikbaar zijn bij groothandel en fabrikant. De horecaondernemer heeft de mogelijkheid om deze producten tegen een aantrekkelijke prijs in een paar klikken te bestellen.

Ook een no waste pionier worden? .Ga naar www.tippr.nl/no-waste of download de TIPPR-ap

Download de TIPPR-app?



Wil je meer weten? Download de TIPPR-app om met ons mee te TIPPR’n.

Nu je hier toch bent …

Wil je inspiratie op maat, die afgestemd wordt op jouw behoefte?

Download dan geheel GRATIS de TIPPR app en ontvang onbeperkte input om je omzet te stimuleren of open een TIPPR shop. Klik hier

Laat je verder inspireren in de TIPPR app!

Download de TIPPR app

Laatste artikelen

no waste missie

35% van de voedselverspilling vindt plaats in de horecaketen Elk jaar gaat 1,6 miljard ton voedsel (1,3 miljard ton, $1 biljoen of 1/3 van de...

Blog: Uitblinken in de horeca?

We hebben er allemaal weleens van gehoord, de 80/20 regel. Een simpele waarheid die overal in je restaurant terugkomt maar hoe kan je uitblinken...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.