fbpx

No waste seminar Stars & Bars met Syrco Bakker **

Syrco Bakker, * * Star Michelin chef van Pure C neemt je samen met TIPPR mee in de no waste challenges van 2023 tijdens de Perfect Serve Barshow 2022 op 6 & 7 september.

Tijdens het seminar Stars & Bars, 6 september krijg je praktische tips van sterrenchef Syrco Bakker op het gebiedt van no waste en brengt Syrco met Hierbas de las Dunas de kracht van de synergie tussen de bar scene & een * * sterren keuken in beeld. Syrco laat zien hoe hij omgaat met waste, lokaal denkt en exclusief maar toegankelijk blijft.

Gratis naar de Perfect Serve Barshow?



DE PERFECT SERVE BARSHOW IS ER OM EEN PROCENTJE DICHTERBIJ DIE PERFECT SERVE TE KOMEN 

Op dinsdag 6 & woensdag 7 september keert Perfect Serve Barshow Amsterdam terug in WesterLiefde, WesterUnie en Transformatorhuis in het Westerpark. Proef de beste kwaliteit spirits, premium mixers, tools, talks en competities op meer dan 2.100 vierkante meter. Met deze editie speciale aandacht voor de opkomst van het alcoholvrije alternatief.

Cocktails worden veelal gezien als de ultieme expressie van dranken in een bar. Maar hoe ga je van zero-to-hero in de cocktail wereld en hoe ga je om met 0.0%? Wereldwijd is het percentage mensen dat alcohol drinkt het afgelopen jaar met 5% afgenomen. Daarnaast is er een groeiende groep van bewuste drinkers. Grote groepen gasten die geen geheelonthouders zijn, maar grote delen van de avond bewust niet drinken, of juist maar een beperkt aantal drankjes nuttigen met alcohol.

De Perfect Serve Barshow Amsterdam is hèt cocktail event van het jaar waar deze bewegingen worden besproken. Naast inspireerde bedrijven die aanwezig zullen zijn nodigen we je zeker ook uit om mee te praten over alle ontwikkelingen tijden de seminars.

Strandhotel Cadszand restaurant Pure C

Zeker op dinsdag 6 september om met Syrco Bakker en TIPPR in gesprek te gaan over no waste, Stars & Bars.

Dinsdag 6 september seminars

  • 12:00: Brandy the wonder ingredient!
  • 13:00: Say it ain’t so: the disputed histories of Genever and Gin
  • 14:00 Make business a force of good; entrepeneurship in the modern day hospitality
  • 15:00 Mixing with Wine – 6000 years of the original low and no!
  • 16:00 No waste Challenge – Stars & Bars
  • 17:00 Facereading – the applied science to the ultimate guide to better customer service
  • 18:00 Reframe the Bar Thinking

Woensdag 7 september seminars

  • 12:00 Line -The sustainable way of thinking
  • 13:00 The sustainable and mindful drinking MAPP
  • 14:00 Smart downgrade. How to break your rotavapor and live a happy life
  • 15:00 Start with Whisky
  • 16:00 The world of Amaro: From the oldest traditional amaro to the modern style
  • 17:00 KOL Mezcaleria: From Pineapple Weed to Pechuga, exploring ingredients & Agave

Perfect Serve Barshow:

Download de TIPPR-app?



Gebruik de TIPPR app voor meer inspiratie (klik hier) of vindt meer tips in het Trendrapport 2022

Nu je hier toch bent …

Wil je inspiratie op maat, die afgestemd wordt op jouw behoefte?

Download dan geheel GRATIS de TIPPR app en ontvang onbeperkte input om je omzet te stimuleren of open een TIPPR shop. Klik hier

Laat je verder inspireren in de TIPPR-app!

Download de TIPPR app

Laatste artikelen

Trendrapport 2024 – Trend: Vrouwen aan de top in de Foodservice

TIPPR brengt jaarlijks een trendrapport uit, samengesteld uit de rijke data van het grootste online horecaplatform. Deze trends worden gedeeld om de markt inzicht te geven en te helpen anticiperen op toekomstige behoeften van gasten.

Michelin sterren 2024: Frankrijk

Drie MICHELIN sterren La Table du Castellet, chef Fabien Ferre & Le Gabriel La Reserve Paris , chef Jerome Banctel
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg