fbpx

no waste – 101 Gowrie, Alex Haupt

Interview over no waste in de horeca met Alex Haupt van Restaurant 101 Gowrie (MICHELIN Young Chef Award 2021). Een succes verhaal van deze horeca pionier om zoveel mogelijk bewustwording over no waste te creëren. Aldus Alex: “If something is edible, someone should eat it”.

Wat gaat TIPPR doen om waste te besparen?

  • Bespreekbaar maken
  • Creativiteit stimuleren
  • Bereikbaar maken

Ook een no waste pionier worden? .Ga naar www.tippr.nl/no-waste of download de TIPPR-ap

Download de TIPPR-app?



Wil je meer weten? Download de TIPPR-app om met ons mee te TIPPR’n.

Nu je hier toch bent …

Wil je inspiratie op maat, die afgestemd wordt op jouw behoefte?

Download dan geheel GRATIS de TIPPR app en ontvang onbeperkte input om je omzet te stimuleren of open een TIPPR shop. Klik hier

Laat je verder inspireren in de TIPPR app!

Download de TIPPR app

Laatste artikelen

Trendrapport 2024 – Trend: Vrouwen aan de top in de Foodservice

TIPPR brengt jaarlijks een trendrapport uit, samengesteld uit de rijke data van het grootste online horecaplatform. Deze trends worden gedeeld om de markt inzicht te geven en te helpen anticiperen op toekomstige behoeften van gasten.

Michelin sterren 2024: Frankrijk

Drie MICHELIN sterren La Table du Castellet, chef Fabien Ferre & Le Gabriel La Reserve Paris , chef Jerome Banctel
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg