fbpx

Nieuwkomer: Cocktail met Burrata water

In een zoektocht naar een product hoog in proteïne om aan hun ‘breakfast’ Martini toe te voegen zijn ze in de Brooklyn bistro, Oxalis, gestuit op burrata water.

Naast dat het een goede manier is van het gebruiken van het bijproduct van de kaas (en dus milieuvriendelijk), heeft het ook een zure smaak en is het rijk aan proteïne.

Het goedje zou een goede bemiddelaar kunnen spelen tussen zoet en zuur in een cocktail. Want de eiwitten die door het burrata-water worden verspreid, stollen waardoor het mengsel melkachtig wordt.

Wil je meer weten? Download de app om met ons mee te TIPPR’n.

https://social.tippr.nl/nieuwkomer-cocktail-met-burrata-water

Laatste artikelen

10 TIPS Trend: No Waste Restaurant

Kosten Besparen met No Waste - van Waste naar No Waste RestaurantDuurzaamheid in de horeca gaat verder dan het bord - het is een ketenbrede...

Lekker zomers: gekonfijte Artisjokburger

Caprichos del Paladar Steeds meer consumenten kiezen voor een burger. Hier zien we dat steeds vaker de keuze gemaakt wordt voor een gezonde gourmet burger.Caprichos...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg