fbpx

Mis dit niet op je borrelkaart

Met het mooie weer in het vooruitzicht en het terrasseizoen dat volop aan de gang is, kan een optimale borrelkaart niet missen van je menu.

Dit artikel verder lezen in de app?



Een borrel is niet enkel een geniet momentje voor de gast, het is ook een mooi marge moment voor jouw als horecaondernemer.

Met de volgende tips zorg jij dat je een optimale borrelkaart hebt die inspeelt op de wensen en behoeften van de huidige consument;

  1. Streetfood is hip. De Aziatische – en Mexicaanse keuken kent schunnige streetfood zoals; naan brood, garnalenspiesjes, loempia’s, nachos en (mini) taco’s.
  2. Creëer vega(n) opties. Je wil niet als vega(n) onvriendelijk op de kaart gezet worden, daarnaast zijn steeds meer niet-vega(n)s ook geïnteresseerd in minder vlees consumptie.
  3. Pimp je borrelkaart met lokale producten. Gasten waarderen het vaak ontzettend wanneer je producten gebruikt van lokale boeren, bovendien steun je hiermee kleine ondernemers.
  4. Gezond is ook lekker! Er is een soort stigma rondom het feit dat gezond eten niet hetzelfde is als genieten, maar dat is niet zo. Zo kan je hummus op verschillende en unieke manieren (zelf) maken, denk aan rode biet hummus.
  5. Bovenal; maak het Instagrammable. Millenials deze dagen willen niks liever dan een mooi plaatje op Instagram kunnen plaatsen.

Laat je verder inspireren in de TIPPR app!

Tekst inspiratie: Foodyard.nl

Wil je meer weten? Download de TIPPR-app om met ons mee te TIPPR’n.

Nu je hier toch bent …

Wil je inspiratie op maat, die afgestemd wordt op jouw behoefte?

Download dan geheel GRATIS de TIPPR app en ontvang onbeperkte input om je omzet te stimuleren of open een TIPPR shop. Klik hier

Laat je verder inspireren in de TIPPR app!

Download de TIPPR app

Laatste artikelen

Healthy Coke – mineraalwater met balsamicoazijn

Wat als je een cola zou kunnen serveren zonder de bijbehorende suikers (65 gram)? Verras je gasten met een "gezonde cola", nu al hot op...

no waste tips – Alex Haupt, 101 Gowrie,

no waste tips van Alex Haupt van Restaurant 101 Gowrie (MICHELIN Young Chef Award 2021). Aldus Alex: "If something is edible, someone should eat...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.