fbpx

MINI WIJNPROEVERIJ

[rev_slider alias=”toevoegen”]

Woensdag: 07-03-18

#TIP – Het is nog een hele kunst om met het brede scala aan wijnsoorten, een wijnkaart samen te stellen die bij een groot publiek in de smaak valt en onderscheidend is van andere horecabedrijven. Daar heeft het wijnconcept Cellar33 iets leuks op bedacht. De Cellar33 wijnwijzer geeft een overzicht van de te bestellen wijnen en maakt van iedere gast een wijnkenner. Als de gast niet kan kiezen is er de optie om een mini-wijnproeverij te bestellen! Het meest innovatieve aan het concept is, dat mocht de wijn zó in de smaak vallen bij de gast, hij deze zelf kan bestellen voor thuis. Op die manier vergeten ze jouw horecabedrijf niet snel, en haal je er meer omzet uit! Meer info op de app. – #TIPPR @ AppStore www.tippr.nl/app

 

  


Laatste artikelen

no waste dag

Waste is een breed begrip dus denk aan bedrijfseconomische redenen: kostenbesparing, efficiency, milieuredenen, bijdrage verlaging uitstoot CO2, pr-redenen, maatschappelijke verantwoording maar ook HR-redenen zoals...

no waste missie

35% van de voedselverspilling vindt plaats in de horecaketen Elk jaar gaat 1,6 miljard ton voedsel (1,3 miljard ton, $1 biljoen of 1/3 van de...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.