fbpx

Mijn.TIPPR.nl

TIPPR heeft voor horeca leveranciers mijn.TIPPR.nl ontwikkeld, een eigen omgeving waarop producten of services kunnen worden geüpload en beheert.

Inloggen mijn.TIPPR.nl?Grootste voordeel is dat je als leverancier flexibel bent en een vast maandbedrag krijgt gefactureerd, ongeacht het aantal leads.

Alle leads die de leverancier ontvangt zijn in dit abonnementsmodel GRATIS! Bijkomende voordeel is dat je als leverancier ook een login krijgt om exclusief gebruik te maken van de TIPPR-app.

  • Kosten worden vooruit gefactureerd per kwartaal
  • Één kalendermaand opzegtermijn

Looking for more?

TIPPR hanteert een customized abonnementsmodel vanaf 45 euro of aangevuld met een business of premium model. Hiermee heb je de mogelijk om social media te integreren of het publiceren van een customized BLOG.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken via 020-261.91.11 of mail naar info@www.tippr.nl.

Hoe voeg ik een product toe aan Mijn Tippr?

Lees hier de handleiding

Wil je meer informatie hoe je in contact kan komen met de horeca?

Laatste artikelen

De Sangre van Luigi Bosca – Walraven Sax

Als we praten over wijnen die zich richten op restaurants & gastronomie, hebben we het over De Sangre, dé nieuwe wijnen van het Argentijnse...

Droog & Veilig Bezorgen ? – Carver

Bezorgen wordt nog makkelijker met de 100% elektrische Cargo. Een wendbaar, duurzaam en comfortabel alternatief voor bezorgscooters- en auto's. Tegelijkertijd is het een reclamebord...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.