fbpx

Meer meters creëren- 1,5 meter horeca

Door de 1,5 meter maatregel is de horeca genoodzaakt zijn hele indeling te herzien. Meerendeel van de tafels wordt in de kelder weggezet of gebruikt om het terras te vergroten.

Dit artikel verder lezen in de app?



Zo zijn horecaondernemers, door heel het land, aan het samen komen om te kijken hoe zij omzet kunnen maken met de voorzorgsmaatregelen in gedachten. Meerdere ondernemers hebben de handen ineen geslagen en zijn met een gezamenlijk plan naar de gemeente gegaan.

Zo hoopt de horeca (tijdelijk) meer ruimte te winnen om zo te kunnen voldoen aan de regels en ook een paar extra tafels neer te kunnen zetten. Ga dus in gesprek met je buurman of -vrouw, kijk hoe jullie samen extra ruimte kunnen creëren voor het terras en stap naar je gemeente als hier nog geen extra input vanuit is gekomen.

Laat je verder inspireren in de TIPPR app!

Tekst inspiratie: Barneveldsekrant.nl

Wil je meer weten? Download de TIPPR app om met ons mee te TIPPR’n

Nu je hier toch bent …

Wil je inspiratie op maat, die afgestemd wordt op jouw behoefte?

Download dan geheel GRATIS de TIPPR app en ontvang onbeperkte input om je omzet te stimuleren of open een TIPPR shop. Klik hier

Laat je verder inspireren in de TIPPR app!

Download de TIPPR app

Laatste artikelen

No waste seminar Stars & Bars met Syrco Bakker **

Syrco Bakker, * * Star Michelin chef van Pure C neemt je samen met TIPPR mee in de no waste challenges van 2023 tijdens...

no waste missie

35% van de voedselverspilling vindt plaats in de horecaketen Elk jaar gaat 1,6 miljard ton voedsel (1,3 miljard ton, $1 biljoen of 1/3 van de...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.