fbpx

Meer meters creëren- 1,5 meter horeca

Dit artikel verder lezen in de app?



Door de 1,5 meter maatregel is de horeca genoodzaakt zijn hele indeling te herzien. Meerendeel van de tafels wordt in de kelder weggezet of gebruikt om het terras te vergroten.

Zo zijn horecaondernemers, door heel het land, aan het samen komen om te kijken hoe zij omzet kunnen maken met de voorzorgsmaatregelen in gedachten. Meerdere ondernemers hebben de handen ineen geslagen en zijn met een gezamenlijk plan naar de gemeente gegaan.

Zo hoopt de horeca (tijdelijk) meer ruimte te winnen om zo te kunnen voldoen aan de regels en ook een paar extra tafels neer te kunnen zetten. Ga dus in gesprek met je buurman of -vrouw, kijk hoe jullie samen extra ruimte kunnen creëren voor het terras en stap naar je gemeente als hier nog geen extra input vanuit is gekomen.

Laat je verder inspireren in de TIPPR app!

Tekst inspiratie: Barneveldsekrant.nl

Download de TIPPR app

Laatste artikelen

Dutch Hard Seltzer – Bozu Vodka Soda

Dit artikel verder lezen in de app? Open in de app Bij Bozu Beverages vonden ze...

Actieve houtskool: Function in Food

Dit artikel verder lezen in de app? Open in de app Waarom het ‘actief’ heet? Dat...
Advertisment

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

Instagram
LinkedIn
Share
×

Hallo!

Neem hieronder contact met ons op via Whatsapp chat of stuur een email naar info@tippr.nl

× Whatsapp ons gerust!