fbpx

Maak van bezorgen of afhalen een feestje! – #SAMENSTERK

Dit artikel verder lezen in de app?



Steeds meer en meer horeca kiest ervoor om te bezorgen of om af te laten halen. Het is leuk om te zien hoe de mooiste oplossingen hiervoor bedacht worden.

Waar je normaalgesproken je gasten een persoonlijke en leuke ervaring kon geven op locatie, kan je dit nu door persoonlijk en sympathiek te zijn met bezorgen of afhalen. Zo zijn er al een aantal voorbeelden van horecazaken die er echt een feestje van maken.

Bezorgen in een duikpak
Zo bezorgt Pesca Theare of Fish volledig verkleed als duiker. Zo zit de bezorger op de fiets met een zuurstoftank op zijn rug en duikpak aan. Dit zorgt zeker voor vele leuke reacties en gekke blikken.

Persoonlijke boodschap
Restaria Horst bezorgt de maaltijden met een persoonlijke boodschap. Door je ‘gast’ te bedanken met een persoonlijke boodschap kan je in deze tijd toch die persoonlijke ervaring geven die je normaal in de horecazaak had voortgezet.

Kortingscode
Bij de bestelling een kortingscode toevoegen voor een bezoek aan de horecaonderneming als deze weer open is. Dit zorgt naast een bedankje ook dat gasten na de opening van de horeca eerder bij jou langskomen.

Uitstraling
Zorg ervoor dat jouw bezorging er speciaal en goed verzorgd uit ziet.

Daarnaast zien wij ondernemers die kaarsen meegeven, een playlist aanraden bij het eten of zelfs een koksmuts meegeven.

Wil je meer van onze #SAMENSTERK posts lezen? Download de app om met ons mee te TIPPR’n.

Tekst en foto credit: Foodyard.nl & Restaria Horst

Download de TIPPR app

Laatste artikelen

Tips om energiekosten te besparen in de horeca

De tempratuur is aan het dalen. Dit betekent dat energiekosten voor de horeca verder omhoog gaan, welke energieverbruikers zorgen voor meer kosten? En hoe...

Blog: Uitblinken in de horeca?

We hebben er allemaal weleens van gehoord, de 80/20 regel. Een simpele waarheid die overal in je restaurant terugkomt maar hoe kan je uitblinken...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.