fbpx

LiveStream: Hallo Horeca, wat doe jij?

Om 20:20 op 20 maart was medeoprichter, Colin Westerwoudt, te gast in de livestream: Hallo Horeca, waar doe jij gepresenteerd door Roelof Hemmen.

Dit was een initiatief van Koppert Cress en HorecaNederland TV. Tijdens deze livestream kwamen horecaleveranciers en horecaondernemers aan het woord. TIPPR deelde aan het scherm insights over de laatste ontwikkelingen in de Horeca op basis van de data uit de TIPPR app .

Dit artikel verder lezen in de app?Koppert Cress roept op tot samenwerken #SAMENSTERK

Groente en fruit telers zitten momenteel in een crisis. Ook Koppert Cress heeft het erg lastig. De 70.000 duizend horecazaken waar ze normaal aan leveren zijn allemaal gesloten. Dit betekent dat eigenlijk alle productie zo de afvalcontainer in kan. Rob Baan, de eigenaar van Koppert Cress komt met een andere oplossing, zodat er niet te veel kruiden worden weggegooid.

Hij verkoopt alle producten die eigenlijk worden weggegooid, voor de verpakkingsprijs, dat word twee en een halve euro, voor producten die normaal een tientje kosten. Hiermee probeert Koppert Cress te voorkomen dat er al te veel word weggegooid. Chefs kunnen deze producten ophalen en dit gebruiken voor restaurants die eten gaan bezorgen. Ook particulieren kunnen deze producten gewoon ophalen bij Koppert Cress zelf.

Daarnaast roept Rob Baan op tot samenwerking met supermarkten, om deze producten daar te gaan verkopen voor dezelfde prijs.
Deze samenwerking moet ervoor zorgen dat niet al teveel producten zomaar worden weggegooid in deze tijden van crisis.

Wil je meer van onze #SAMENSTERK posts lezen? Download de app om met ons mee te TIPPR’n. 

Foto credits: Koppert Cress

Download de TIPPR app

Laatste artikelen

Farm Frites: Ideale frites voor Take Away

Als je op zoek bent naar de ideale frites voor Take Away & Home Delivery, dan ben je bij Farm Frites aan het juiste...

Warm op het terras

Hoe zorg jij dat je terras te allen tijde benut kan worden? Dat kan door een all-weather terrras! Terrasverwarming geeft jou de mogelijkheid om jouw...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

Instagram
×

Hallo!

Neem hieronder contact met ons op via Whatsapp chat of stuur een email naar info@tippr.nl

× Whatsapp ons gerust!