fbpx

Producten bestellen

Aperitief begint met Spritz 0.0%

Het aperitief heeft twee elementen, namelijk, de drank in de vorm van een bijvoorbeeld een Spritz en kleine hapjes, zoals chips of bruschetta’s. De...

Ambachtelijk Gerookt – Bawykov Zalm

Na het droogproces wordt de zalm gerookt; hangend aan de huid, en niet liggend (zoals vrijwel alle andere zalmen). En ook aanzienlijk langer bij...

Laatste blogs

no waste missie

35% van de voedselverspilling vindt plaats in de horecaketen Elk jaar gaat 1,6 miljard ton voedsel (1,3 miljard ton, $1 biljoen of 1/3 van de...

Blog: Terrasseizoen Tips

De horeca is open en de zon gaat schijnen. Mooie uitdaging om te kijken hoe je extra omzet uit je terras kan halen met...

Laatste artikelen

Healthy Coke – mineraalwater met balsamicoazijn

Wat als je een cola zou kunnen serveren zonder de bijbehorende suikers (65 gram)? Verras je gasten met een "gezonde cola", nu al hot op...

no waste tips – Alex Haupt, 101 Gowrie,

no waste tips van Alex Haupt van Restaurant 101 Gowrie (MICHELIN Young Chef Award 2021). Aldus Alex: "If something is edible, someone should eat...

Michelin sterren 2022: Nederland

België telt 141 sterrenrestaurants, Nederland telt 117 Michelin sterren. De Botanische Gastronomie staat op de kaart, twee restaurants met een groene ster ontvingen vandaag twee...

Michelin sterren 2022: België & Luxemburg

België telt 141 sterrenrestaurants. Michelin heeft de selectie 2022 van België en Luxemburg gepresenteerd. De uitreiking bij onze zuiderburen werd gekenmerkt door enorm veel...
spot_img

Dagelijks de laatste trends, nieuwste innovaties, uitdagingen/oplossingen van en door horeca professionals.