fbpx

Lekkør Smørrebrød

Nieuwe trend in lunchland gespot. Namelijk: Smørrebrød. Het gerecht komt uit Denemarken en is eigenlijk niets anders dan roggebrood met boter en beleg.

Download de TIPPR-app?



Smørrebrød ziet eruit als een feestje, maar toch is het heel gezond. Smørrebrød heeft een basisopbouw, maar je kan al jouw ingrediënten er in kwijt.

Hoe maak je het?

De eerste laag is een snee brood. De tweede laag is boter of ander soortgelijk smeersel. De derde laag is het basisingrediënt. Dit kan vlees, vis, ei of aardappel zijn. De laatste laag is een topping van smaakmakers zoals ingelegde groene-peperkorrels, tuinkers, forelkuit en rode-bietenkiem.

Je kan eindeloos variëren met dit lunchgerecht. Het is ook een leuke toevoeging aan de borrelkaart. Als je er kleine broodjes van maakt met verschillende toppings is het perfect voor shared dining. Varieer hierbij in vlees, vis en vegetarische hapjes.

Wil je meer weten? Download de TIPPR-app om met ons mee te TIPPR’n.

Nu je hier toch bent …

Wil je inspiratie op maat, die afgestemd wordt op jouw behoefte?

Download dan geheel GRATIS de TIPPR app en ontvang onbeperkte input om je omzet te stimuleren of open een TIPPR shop. Klik hier

Laat je verder inspireren in de TIPPR app!

Download de TIPPR app

Laatste artikelen

8 TIPS – oververhitting van je koeling?

In Nederland hebben we steeds vaker te maken met hogere temperaturen. Koelinstallaties in de horeca krijgen het moeilijker bij een temperatuur die hoger is...

Healthy Coke – mineraalwater met balsamicoazijn

Wat als je een cola zou kunnen serveren zonder de bijbehorende suikers (65 gram)? Verras je gasten met een "gezonde cola", nu al hot op...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.