fbpx

LATTE MADE EASY

[rev_slider alias=”toevoegen”]

 

Maandag: 22-01-18

#TIP – Als horecaondernemer wil je in jouw zaak dat alle gerechten er hetzelfde uitzien en smaken. Klinkt logisch. Toch komt het vaak voor dat het presenteren en bereiden van koffie niet altijd even consistent verloopt. Er is vaak nog een groot verschil in de kwaliteit van het bereiden van een goede cappuccino of latte. Het is daarom een belangrijke tip om de barista’s regelmatig te blijven trainen, maar wil je het je zaak nog makkelijker maken? Dan zou Lattiz een nog makkelijkere oplossing zijn. Met de melkschuimmachine van Lattiz heb je snel en consistent het beste melkschuim om latte art mee te maken.  – #TIPPR @ AppStore www.tippr.nl/app

 

  


 

Laatste artikelen

No waste seminar Stars & Bars met Syrco Bakker **

Syrco Bakker, * * Star Michelin chef van Pure C neemt je samen met TIPPR mee in de no waste challenges van 2023 tijdens...

no waste missie

35% van de voedselverspilling vindt plaats in de horecaketen Elk jaar gaat 1,6 miljard ton voedsel (1,3 miljard ton, $1 biljoen of 1/3 van de...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.