fbpx

De beste oplossing voor je keuken – Horeko

Helaas is er een steeds groter tekort aan chefs. Ze zijn moeilijker te vinden en het ambacht wordt steeds belangrijker. Door het tekort zullen chefs steeds meer bezig moeten zijn met menu-engineering en inkoop om alles draaiende te houden.

Download de TIPPR-app?



Digitalisering is door het tekort in de horeca niet meer weg te denken. Veel horecazaken zetten in op digitalisering en automatisering door het personeelstekort. In keukens zijn er net als in de bediening allerlei opties om te digitaliseren waardoor er minder personeel nodig is.

Denk hierbij aan zelfdenkende en slimme keukenapparatuur. Voorbeelden hiervan zijn ovens en combisteamers met voorgeprogrammeerde programma’s. Met een druk op de knop worden gerechten gegaard.

Met digitalisering in de keuken kun je met dit soort oplossingen zowel de tijdsdruk op je personeel als het vereiste opleidingsniveau van je chefs verlagen.

Horeko ontwikkelt tools die het werken in de horeca keuken makkelijker, leuker en winstgevender maken. Verbeter je marges, krijg grip op je rendement en houd eenvoudig en foutloos je HACCP-registratie bij. Met de Kitchen Manager van Horeko optimaliseer je jouw keuken.

De Kitchen Manager bestaat uit Horeko Office en Horeko Operator. Horeko Office zorgt doormiddel van de koppeling op jouw computer voor meer inzichten in het proces. De Horeko Operator is een touchscreen computer die zich in de keuken bevindt waardoor je ook altijd alles bij de hand hebt in de keuken. Doormiddel van het touchscreen scherm zijn alle processen makkelijk bij te houden en zijn de papieren lijsten verleden tijd.

Je keuken organiseren

Receptuur beheer

Alle recepten digitaal beschikbaar via het scherm, de Horeko Operator. In één oogopslag de ingrediënten, bereiding én foto’s van de opmaak beschikbaar. Met de optie receptuur beheer zijn alle recepten en calculatie te zien.

Kostprijsberekening

Vanuit de recepten bereken je heel eenvoudig je kostprijs. Koppel Horeko Kitchen Manager met je leveranciers en werk altijd met actuele prijzen. Voer de gewenste afvalpercentage en brutomarge in en krijg de ideale prijs.

HACCP-registratie

Je HACCP altijd op orde. Maak 1 keer de HACCP-taken aan en ze komen op het juiste moment naar voren. Werk de taken af in de keuken en ze zijn gelijk goed geregistreerd.

Haal het maximale uit je menukaart. Met deze analyse zie je welke gerechten het beste presteren. De verkoopaantallen worden uit de kassa gehaald en de brutomarges uit de recepten. Zo weet je precies welke gerechten extra aandacht moeten krijgen en wat de grootste winstpakkers zijn.

Allergenen declaratie

Nooit meer zoeken naar allergenen dankzij de koppeling met PS in Foodservice. Door de koppeling heb jij altijd de allergenen declaratie voorhanden.

MEP-registratie

Vaste mise en place? Met de MEP-lijsten komen taken naar voren en worden zo op naam geregistreerd. Je team kan aan de start van de shift alle taken zien en direct beginnen aan hun taak.

Houdbaarheidslabels

Nooit meer onduidelijkheid over houdbaarheidsdatum. Met de aangesloten labelprinter print je direct water oplosbare houdbaarheidslabels. Je geeft van tevoren in Horeko eenmalig aan hoe lang een gerecht of halfproduct houdbaar is en het label komt er met de juiste datum uit.

Multi-site support

Met de multi-site support kan je het rechtenbeheer op mapniveau instellen. Ideaal als je meerdere vestigingen heb. Zo maak je een map met de gerechten per vestiging en kunnen alleen de mensen daar de gerechten zien en bewerken.

Derving registratie

Weggooien is makkelijk en gebeurt vaak onbewust. Word bewust van je afval én de waarde hiervan door waste te registreren in het systeem.

Kiosk

Communiceer je menukaart direct op de speciale informatiezuil. Het voordeel: je gasten zien de actuele gerechten, mét allergenen, eenvoudig en gelijk.

Wil jij ook beter inzicht in je zaak wat leidt tot een beter rendement? Het maximale resultaat behalen met minimale moeite? En wil je eenvoudig alles bij de hand hebben? Bespaar jezelf tijd en vraag een gratis demo aan over de Kitchen Manager!

Wil je meer informatie? Klik hier voor meer informatie of mail naar: info@horeko.com.

Wil je meer weten? Download de TIPPR-app om met ons mee te TIPPR’n.

Nu je hier toch bent …

Wil je inspiratie op maat, die afgestemd wordt op jouw behoefte?

Download dan geheel GRATIS de TIPPR app en ontvang onbeperkte input om je omzet te stimuleren of open een TIPPR shop. Klik hier

Laat je verder inspireren in de TIPPR-app!

Download de TIPPR app

Laatste artikelen

no waste missie

35% van de voedselverspilling vindt plaats in de horecaketen Elk jaar gaat 1,6 miljard ton voedsel (1,3 miljard ton, $1 biljoen of 1/3 van de...

TIPPR no waste plein – BBB 2022

Van 10 tot 12 oktober vindt de BBB Maastricht plaats en bouwt TIPPR een no wast plein van 110 vierkante meter. Tijdens de BBB...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.