fbpx

Vier Kerst met de Horeca

Wilt u met kerst ook eens uitpakken? Bestel nu een kerstdessert in de horeca en wordt dit jaar de STER van het Kerstdiner.

๐‘ฒ๐’†๐’“๐’”๐’• ๐’Š๐’” ๐’‰๐’†๐’• ๐’ƒ๐’†๐’˜๐’Š๐’‹๐’” ๐’…๐’‚๐’• ๐’‹๐’† ๐’‰๐’†๐’• ๐’ˆ๐’†๐’›๐’†๐’๐’๐’Š๐’ˆ๐’”๐’•๐’† ๐’ƒ๐’†๐’๐’• ๐’˜๐’‚๐’๐’๐’†๐’†๐’“ ๐’‹๐’† ๐’†๐’†๐’•.๐ŸŽ„๐ŸŽ๐ŸŽ…

Waarom u juist nu uw kerstdessert in de horeca moet kopen?

  • Exclusieve horeca kwaliteit
  • Hele scherpe prijzen
  • Geen wachtrijen bij ophalen
  • U helpt de Horeca overleven

Dessert Assortiment

Grand X-mas Dessert

Verschillende petit desserts voor 3 ร  4 personen. Met o.a. Tiramisu, diverse Bavarois, chocolade panna cotta, amandelmousse & Citroen Cremeux.

  

Lemon Meringue Taart

Deze klassieke Lemon Meringue kersttaart is voor 9 personen. De Citroen Cremeux (romige vulling) is afgewerkt met een laag van gebrand eiwitschuim.


Deze heerlijk patisserie van Otelli is exclusief verkrijgbaar in de horeca. Vol van smaak en verrassend lekker, de perfecte afsluiting van een luxe kerstdiner.

Hoe werkt het?

  1. Kies een dessert of een Horeca locatie en klik op bestellen
  2. Selecteer het aantal kerstdesserts
  3. Voer je gegevens in
  4. Betaal via Ideal
  5. Ontvang Via de SMS (& email) uw ophaal QR-code
  6. Bezoek de Horeca Pick-up Locatie om het product op te halen
  7. Neem het dessert meer naar huis, geniet van uw exclusiever kerstdessert

Horeca Pick-Up Locatie

Restaurant van Puffelen

Van Puffelen is een begrip op de Prinsengracht en staat garant voor gezelligheid. Het team staat voor u klaar met jouw kerstdessert, klik hier

Laatste artikelen

no waste missie

35% van de voedselverspilling vindt plaats in de horecaketen Elk jaar gaat 1,6 miljard ton voedsel (1,3 miljard ton, $1 biljoen of 1/3 van de...

TIPPR no waste plein – BBB 2022

Van 10 tot 12 oktober vindt de BBB Maastricht plaats en bouwt TIPPR een no wast plein van 110 vierkante meter. Tijdens de BBB...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.