fbpx

Kansen pakken in de Horeca, maak gebruik van een financiering!

Een ondernemer zegt meer dan 1000 woorden. Pin Voorschot gaf Carin Petersen van Beachclub Far Out het woord over haar ervaringen.

Dit artikel verder lezen in de app?



Een lastige periode overbruggen

Carin: 6 jaar geleden hebben we te maken gehad met een ernstige brand, daar zijn we financieel nog altijd niet helemaal bovenop. We maken vaak gebruik van een PIN Voorschot in de wintermaanden. Een strandpaviljoen is natuurlijk een seizoensgebonden bedrijf, dus in de zomer moeten we het geld verdienen. In de winter hebben we namelijk ook te maken met flinke kostenposten”.

“Met PIN Voorschot kan ik snel schakelen en investeren op het moment dat het nodig is. Dat is een must in de horeca”, vertelt ze ons. Klik hier om het hele artikel te lezen over de ervaringen van Beachclub Far Out.

Wil je meer weten? Download de TIPPR app om met ons mee te TIPPR’n

Nu je hier toch bent …

Wil je inspiratie op maat, die afgestemd wordt op jouw behoefte?

Download dan geheel GRATIS de TIPPR app en ontvang onbeperkte input om je omzet te stimuleren of open een TIPPR shop. Klik hier

Laat je verder inspireren in de TIPPR app!

Download de TIPPR app

Laatste artikelen

10 TIPS Trend: No Waste Restaurant

Kosten Besparen met No Waste - van Waste naar No Waste RestaurantDuurzaamheid in de horeca gaat verder dan het bord - het is een ketenbrede...

Lekker zomers: gekonfijte Artisjokburger

Caprichos del Paladar Steeds meer consumenten kiezen voor een burger. Hier zien we dat steeds vaker de keuze gemaakt wordt voor een gezonde gourmet burger.Caprichos...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg