fbpx

Kansen pakken in de Horeca, maak gebruik van een financiering!

Dit artikel verder lezen in de app?



Een ondernemer zegt meer dan 1000 woorden. Pin Voorschot gaf Carin Petersen van Beachclub Far Out het woord over haar ervaringen.

Een lastige periode overbruggen

Carin: 6 jaar geleden hebben we te maken gehad met een ernstige brand, daar zijn we financieel nog altijd niet helemaal bovenop. We maken vaak gebruik van een PIN Voorschot in de wintermaanden. Een strandpaviljoen is natuurlijk een seizoensgebonden bedrijf, dus in de zomer moeten we het geld verdienen. In de winter hebben we namelijk ook te maken met flinke kostenposten”.

“Met PIN Voorschot kan ik snel schakelen en investeren op het moment dat het nodig is. Dat is een must in de horeca”, vertelt ze ons. Klik hier om het hele artikel te lezen over de ervaringen van Beachclub Far Out.

Wil je meer weten? Download de app om met ons mee te TIPPR’n.

Download de TIPPR app

Laatste artikelen

Koffie trend: Slow-koffie

Dit artikel verder lezen in de app? Open in de app Ook wel filterkoffie genoemd.

Hoe maak ik de beste Food foto’s?

Dit artikel verder lezen in de app? Open in de app We weten als geen ander...
Advertisment

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

Instagram
LinkedIn
Share
×

Hallo!

Neem hieronder contact met ons op via Whatsapp chat of stuur een email naar info@tippr.nl

× Whatsapp ons gerust!