fbpx

Kansen pakken in de Horeca, maak gebruik van een financiering!

Een ondernemer zegt meer dan 1000 woorden. Pin Voorschot gaf Carin Petersen van Beachclub Far Out het woord over haar ervaringen.

Dit artikel verder lezen in de app?



Een lastige periode overbruggen

Carin: 6 jaar geleden hebben we te maken gehad met een ernstige brand, daar zijn we financieel nog altijd niet helemaal bovenop. We maken vaak gebruik van een PIN Voorschot in de wintermaanden. Een strandpaviljoen is natuurlijk een seizoensgebonden bedrijf, dus in de zomer moeten we het geld verdienen. In de winter hebben we namelijk ook te maken met flinke kostenposten”.

“Met PIN Voorschot kan ik snel schakelen en investeren op het moment dat het nodig is. Dat is een must in de horeca”, vertelt ze ons. Klik hier om het hele artikel te lezen over de ervaringen van Beachclub Far Out.

Wil je meer weten? Download de TIPPR app om met ons mee te TIPPR’n

Nu je hier toch bent …

Wil je inspiratie op maat, die afgestemd wordt op jouw behoefte?

Download dan geheel GRATIS de TIPPR app en ontvang onbeperkte input om je omzet te stimuleren of open een TIPPR shop. Klik hier

Laat je verder inspireren in de TIPPR app!

Download de TIPPR app

Laatste artikelen

Healthy Coke – mineraalwater met balsamicoazijn

Wat als je een cola zou kunnen serveren zonder de bijbehorende suikers (65 gram)? Verras je gasten met een "gezonde cola", nu al hot op...

no waste tips – Alex Haupt, 101 Gowrie,

no waste tips van Alex Haupt van Restaurant 101 Gowrie (MICHELIN Young Chef Award 2021). Aldus Alex: "If something is edible, someone should eat...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.