fbpx

JENEVER

 

Maandag: 13-11-17

#TIP – Net zoals oude modetrends zich herhalen, gebeurt dat ook bij dranken. Neem Jajem. Een oud-Amsterdamse naam voor een jenevertje, gesproken door het geboefte van de stad, tegenwoordig ook bekend is als een hip Amsterdams jenevermerk, een nieuwe stijl ‘organic’ jonge jenever met kruiden als hibiscus, vlierbloesem en citroengras. Probeer een Jajem met gemberbier en je hebt dé Mokumse cocktail: the Red light Mule! – @ AppStore www.tippr.nl/app

Laatste artikelen

Een verrassende Maaza Colada!

Maaza Laat de zomerse vibes in jouw zaak stralen met de verrukkelijke Mango Colada, gemaakt met de heerlijke Maaza Mango. Maaza gebruikt enkel de allerbeste...

De Rijping van Oude Kaas in de Horeca

Kaasrijping, of affinage, is een essentieel proces waarbij kaas onder specifieke condities rijpt om zijn smaak, textuur en aroma te ontwikkelen. Dit proces varieert...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg