fbpx

Iedereen kan Cocktails maken – Tails Cocktails

Dit artikel verder lezen in de app?TAILS COCKTAILS ZIJN …
… vakkundig gebatchte cocktails, ontwikkeld voor professioneel gebruik in de horeca. Zo garandeert Tails cocktails consistente kwaliteit, gemak en snelheid van service.

De batched cocktails zijn samengesteld met ingredienten van hoge kwaliteit. Enkel natuurlijke sappen, distillaten en world class Bacardi spirits zijn gebruikt om dit kwaliteitsproduct te ontwikkelen.

Geproduceerd in batches van 1L-flessen en KEG’s, verbetert Tails Cocktails de efficiëntie achter de bar. Snel en gemakkelijk te bereiden cocktails voor gevarieerde gelegenheden zonder intensieve trainingen van het personeel met gegarandeerde consistentie. Het product helpt verspilling achter de bar te verminderen, snelheid te verhogen en omzet te stimuleren!

De Tails visie is om Premium Cocktails toegankelijker te maken voor iedere horeca gelegenheid en daardoor in te spelen op de trend van (batch- en tap) cocktails. Een betere beleving voor de gasten gepaard met een hogere omzet voor de ondernemer!

KWALITEIT & DUURZAAMHEID

TAILS COCKTAILS ZIJN PROFFESIONEEL GEPRODUCEERDE
PREMIUM gebatchte COCKTAILS. Met meer dan 10 jaar ervaring in batching biedt Tail cocktails kwaliteit en een breed aanbod aan cocktails die speciaal ontwikkeld zijn voor de horeca.

Cocktails leveren de ondernemer een hoge marge op en met Tails cocktails blijf de efficiëntie achter de bar hoog en zorgt voor minder verspilling.

Uit een recent Batchology-rapport bleek dat 15-20% van de cocktailingrediënten in een bar elk jaar worden verspild, De oplossing zit in één fles (of vust) en zo vermindert het aantal ingrediënten die nodig zijn om cocktail in de outlet te serveren

Wil je meer weten? Download de TIPPR-app om met ons mee te TIPPR’n

Download de TIPPR app

Laatste artikelen

Financieel advies tijdens Corona

Dit artikel verder lezen in de app? Open in de app In dit artikel komen we met TIPPS voor financiële stabiliteit in tijden van Corona. TIPP 1....

Gin-Tonic: medicijn tegen hooikoorts

Download de TIPPR-app? Open de TIPPR-app Een van onze andere favoriete drankjes zou een stuk beter zijn om te drinken wanneer je last hebt van hooikoorts....
Advertisment

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

Instagram
×

Hallo!

Neem hieronder contact met ons op via Whatsapp chat of stuur een email naar info@tippr.nl

× Whatsapp ons gerust!