fbpx

Hygiëne tax, nieuwe kostenplaatje?

Dit artikel verder lezen in de app?



Als horecaondernemer in deze gekke tijden moet je je aan een serieus aantal regels houden. Je mag/kan minder tafels kwijt en dat maakt omzet generen zoals voorheen wel erg uitdagend.

Daarnaast moet je investeren in verscheidene extra middelen zoals een voorraad handgel, desinfecterende schoonmaakzepen, papieren handdoeken, mondkapjes, latex handschoenen, noem het maar op. Voor niks gaat de zon op, deze extra middelen zijn dan ook een extra kost.

We kennen de toeristen tax maar misschien binnenkort ook wel de hygiëne tax. Zo zien we Duitse supermarkten gasten al extra laten betalen voor de desinfectie van de karretjes.

Laat je verder inspireren in de TIPPR app!

Download de TIPPR app

Laatste artikelen

Healthy Coke – mineraalwater met balsamicoazijn

Wat als je een cola zou kunnen serveren zonder de bijbehorende suikers (65 gram)? Verras je gasten met een "gezonde cola", nu al hot op...

no waste tips – Alex Haupt, 101 Gowrie,

no waste tips van Alex Haupt van Restaurant 101 Gowrie (MICHELIN Young Chef Award 2021). Aldus Alex: "If something is edible, someone should eat...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.