fbpx

Hygiëne tax, nieuwe kostenplaatje?

Dit artikel verder lezen in de app?



Als horecaondernemer in deze gekke tijden moet je je aan een serieus aantal regels houden. Je mag/kan minder tafels kwijt en dat maakt omzet generen zoals voorheen wel erg uitdagend.

Daarnaast moet je investeren in verscheidene extra middelen zoals een voorraad handgel, desinfecterende schoonmaakzepen, papieren handdoeken, mondkapjes, latex handschoenen, noem het maar op. Voor niks gaat de zon op, deze extra middelen zijn dan ook een extra kost.

We kennen de toeristen tax maar misschien binnenkort ook wel de hygiëne tax. Zo zien we Duitse supermarkten gasten al extra laten betalen voor de desinfectie van de karretjes.

Laat je verder inspireren in de TIPPR app!

Download de TIPPR app

Laatste artikelen

no waste missie

35% van de voedselverspilling vindt plaats in de horecaketen Elk jaar gaat 1,6 miljard ton voedsel (1,3 miljard ton, $1 biljoen of 1/3 van de...

TIPPR no waste plein – BBB 2022

Van 10 tot 12 oktober vindt de BBB Maastricht plaats en bouwt TIPPR een no wast plein van 110 vierkante meter. Tijdens de BBB...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.