Horecava

Horecava 2020 – it’s a take:

Wij hadden tijdens de Horecava alleen maar lachende gezichten op het TIPPR-plein. We willen jullie bedanken voor jouw bezoek. Ik weet zeker dat je blij wordt van onderstaande gifjes en foto’s.

SOFTV3-202001161000332661775

Wrap up Horecava 2020

 • 131.362 views
 • 760.300 stappen
 • 1.564 lachende gezichten
 • 391 foto’s
 • 210 confetti kanonnen
 • 10 liter roze verf

TIPPR zette de Horecava op z’n kop en doet dit 366 dagen (schrikkeljaar) lang in 2020. Hal 12 zal nooit meer hetzelfde zijn.

SOFTV3-202001130927196711775

«1 van 240 »

TIPPR pakte groots uit op de Horecava 2020 met het TIPPR-plein voor & door de horeca.

Tussen 13 en 16 januari stond de RAI Amsterdam 4 dagen lang bomvol met diverse foodservice partijen, innovatieve start-ups en interessante sprekers. Wilde je in aanmerking komen voor een gratis kaart voor de Horecava 2020? Door het download van de TIPPR-app via AppStore of GoogleStore en kon je gratis kaarten krijgen als horeca professional

Horeca 2020 Inspiratie

TIPPR verzamelde alle informatie over de Horecava en de standhouders in de TIPPR-app. Zo wist je van te voren wat je kon doen en welke innovaties we gevonden hadden. Om dit snel te filteren uit je timeline kon je dit ook zien door te klikken op filter en de optie Horecava 2020 te selecteren. Binnen een klik zag je dan alle informatie die bekend was over de Horecava en k0n je voorbereid de beurs bezoeken.

Hoe ontving je gratis kaarten via TIPPR?

SOFTV3-202001131642454461775
 • Stap 1: Download de TIPPR-app, klik hier.
 • Stap 2: Klik hier en ga via deze webpagina naar de TIPPR-app.
 • Stap 3: In de app staat ”Gratis naar de Horecava met TIPPR, klik hier”. Registreer je hier en volg de instructie.

TIPPR-plein

2020 begon met de Horecava en daar trapt TIPPR de campagne 366 dagen Horecava in je handpalm af. Doordat 2020 een schrikkeljaar is 365 +1 dag is TIPPR in 2020 366 dagen beschikbaar met educatie en innovaties voor en door horeca.

Tijdens de Horecava 2020 kwam de TIPPR-app weer tot leven. Je kon ons bezoeken in hal 12 (koffie, thee en bakkerij hal) op onze vernieuwde plek, stand 12.503A. TIPPR inspireerde je op de Horecava met:

TIPPR – nieuwjaarsborrel 2020:

Vier het nieuw jaar op het TIPPR-plein. Tijdens de Horecava was er iedere dag een nieuwjaarsborrel voor de Horeca vanaf 15:30 op ’t TIPPR-plein. Je kon je laten inspireren en fotograferen, ontmoet nieuwe collega’s en proost met ons op een nieuw decennium, 2020 ?

TIPPR komt tijdens de Horecava 2020 tot leven en stond op het TIPPR plein met de volgende partners.

Openingstijden Horecava 2020

 • Maandag 13 januari     10:00 – 18:00 uur
 • Dinsdag 14 januari       10:00 – 18:00 uur
 • Woensdag 15 januari   10:00 – 18:00 uur
 • Donderdag 16 januari  10:00 – 18:00 uur

Adres Horecava

 • RAI Amsterdam
 • Europaplein
 • 1078 GZ Amsterdam

Bereikbaarheid Horecava OV

RAI Amsterdam heeft een goede aansluiting op het metro-, tram- en busnetwerk in Amsterdam en omstreken. Metrolijn 52 en tramlijn 4 stoppen beide voor de deur en vormen een ideale verbinding met het Amsterdamse stadshart.

Vanaf station Amsterdam CS kunt u met:
– Metrolijn 52 richting Zuid (halte Europaplein) of met tram 4 naar RAI Amsterdam (halte Europaplein)

Vanaf station Amsterdam Amstel kunt u met:
– Metrolijn 51 (halte station Amsterdam RAI), met bus 65 richting KNSM-eiland (halte Scheldeplein) of met bus 62 richting Lelylaan (halte Europaplein)

Vanaf station Amsterdam Sloterdijk kunt u met:
-Metrolijn 50 richting Gein (halte station Amsterdam RAI)

Vanaf station Amsterdam Duivendrecht kunt u met:
– Stoptrein richting Schiphol (halte station Amsterdam RAI) of metrolijn 50 richting Isolatorweg (halte station Amsterdam RAI)

Vanaf station Amsterdam Lelylaan kunt u met:
– Bus 62 richting Amstelstation (halte Europaplein)

Vanaf station Amsterdam Zuid / WTC kunt u met:
– Metrolijn 52 richting Noord (halte Europaplein) of met bus 65 richting KNSM-eiland (halte Scheldeplein)

In de tram en bus kunt u een GVB 1-uurkaart kopen (alleen wegwerpkaarten). Dit kaartje kun u ook kopen bij de GVB Tickets & Info balie en bij de metro stations. Met dit kaartje kunt u 1 uur reizen op alle GVB tram-, bus- en metrolijnen.


IMPRESSIE  HORECAVA 2019 – TIPPR-PLEIN 

undefined

Het waren weer vier hele mooie dagen waarin we met veel passie iedere dag iedereen bezoekers hebben geïnspireerd, veel lachende gezichten op de stand hebben ontvangen en gastvrijheid hebben getoond omdat de Horecava een feest voor de horeca was. Voor een impressie van alle lachende gezichten die op het TIPPR plein waren klik op de link TIPPR graffiti wall hieronder.

«1 van 179 »

#TIPPR – HORECAVA 2019: TIPPR was weer aanwezig op de Horecava. Samen met street-artist  Laser 3.14 wil TIPPR de bezoekers van de Horecava inspireren en prikkelen. Zondagnacht (niemand weet wie Laser 3.14 is) is er een tag geplaatst op de container voor de Horecava die toegespitst is op de Horeca: “We eat, We dine -Now we should mind”.

Hiermee willen we iedereen op de Horecava aanzetten om met elkaar in gesprek te gaan en doen nadenken over: kwaliteit van ons eten en drinken, duurzaamheid, service en stimuleren van talentontwikkeling.Laat je mening horen en bezoek TIPPR in het Mediacafé waar nog een tag van Laser 3.14 is geplaatst.

#TIPPR – GIN BAR HORECAVA: TIPPR bouwt samen met het Gin Festival een gin-bar op de Horecava 2019 in het Media Café. Dit als voorproefje voor het internationale Gin Festival wat dit jaar gehouden wordt in de Beurs van Berlage op 18 mei. Maar zeker ook omdat Gin populairder is dan ooit, welke gin zet je op de kaart? Er zijn meer dan 1.000 gins dus door de bomen zie je misschien het bos niet meer. Laat je zeker adviseren aan de gin-bar door Mister Cocktail. Dagelijks wordt er ook een Gin-Borrel gehouden vanaf 16:00. Check de tippr.app om meer te lezen over de “HORECAVA” of bezoek www.tippr.nl/qr voor gratis Horecava kaarten of het laatste trending nieuws over de Horecava.

#TIPPR – LASER 3.14: “Ik zie geen verschil tussen de stad en het werk dat ik toevoeg aan de muren. Het enige onderscheid is dat mijn werk bewust toegankelijk is voor het publiek – Laser 3.14”. Laser 3.14 is het pseudoniem van een anonieme graffiti-kunstenaar. 3.14 staat hierin voor Pi, wat tegelijk ook een afkorting is voor ‘Public Image’. Laser 3.14 spuit korte maatschappijkritische straatgedichten op schuttingen en bouwplaatsen. Tippr wil juist met kunst de horeca prikkelen om met elkaar in gesprek te gaan tijdens de Horecava 2019, kunst verbindt. Check de tippr.app om meer te lezen over de “HORECAVA” of bezoek www.tippr.nl/qr voor het laatste trending nieuws over de horecava.

Fotocredit: SuperRebel

#TIPPR – CATCH A DREAM AND NURTURE IT IN 2019. Laser 3.14 schreef dit als een mantra en herinnerde ons eraan dat we dromen moeten en kunnen achtervolgen. We moeten ze bouwen, van ze houden en ze koesteren. Dus dit is voor jou. Droom groot en ga ervoor in 2019. TIPPR ondersteunt dit mantra zeker en trapt hiermee af tijdens de Horecava 2019. Check de TIPPR.app om meer te lezen over de “HORECAVA”.

Tijdens de Horecava, 7 t/m 10 januari, proost je samen met meer dan 700 exposanten en duizenden bezoekers op het nieuwe jaar! Met dit jaar 12.000m2 extra oppervlakte aan unieke concepten, interessante producenten en een nieuw segment: Food Mobility & Delivery. Grijp de toekomst op het InnovatioLAB. Een echte must see met vooruitstrevende ideeën, een AdviesLAB, Start-upLAB, en de Innovation Gallery. TIPPR is ook aanwezig, dus kom even langs dan proosten we op een goed 2019! Gratis kaarten, download de TIPPR-app.

Wil je in aanmerking komen voor een gratis kaart voor evenementen, download de TIPPR-app via AppStore of GoogleStore en druk in de TIPPR.app op het filter pictogram linksboven en toets in het zoekveld HORECAVA in en druk op opslaan. De artikelen over de Horecava verschijnen in je scherm.

Tippr-bracelet

Als je de TIPPR-stand bezoekt in het Media Café ontvang je via de medewerkers van TIPPR een TIPPR-bracelet waarmee je kortingen krijgt en exclusieve toegang op feestjes. Per dag zullen de promoties aangepast worden dus hou de TIPPR-bracelet promoties hieronder in de gaten.

Leveranciers: 365 dagen Horecava

Als je als leveranciers voor tijdens en na de Horecava top-of-mind wil zijn, biedt TIPPR leveranciers de optie, 365 dagen Horecava. Via mijn.tippr.nl registreer je de innovaties die je presenteert op de Horecava en blijven horecaprofessionals op de hoogte. Klik hieronder op de knop leveranciers en registreer direct je producten:

IMPRESSIE  HORECAVA 2018 – TIPPR-PLEIN 

Het waren vier hele mooie dagen waarin we met veel passie gastvrijheid hebben getoond omdat het een feest was voor de horeca. Voor een impressie van alle bezoekers die op het TIPPR square waren klik op de link TIPPR graffiti wall hieronder.

Alle innovaties die we ontvangen hebben, gevonden hebben en te zien waren op de TIPPR innovatie wall vind je door op onderstaande link te  klikken, TIPPR innovatie wall.

TIPPR GRAFFITI WALL – HORECAVA 2018TIPPR INNOVATIE WALL

TIPPR @ HORECAVA 2018

TIPPR pakt groots uit met het TIPPR square voor & door horeca, TIPPR theater en TIPPR presentaties:

De Horecava 2018 is hét trefpunt voor horeca professionals en de grootste horeca vakbeurs van Nederland. Tijdens de beurs pakt TIPPR groots uit en start met een nieuwe campagne: TIPPR staat voor 365 dagen Horecava. De beurs vindt plaats in de RAI Amsterdam en is van maandag 8 tot donderdag 11 januari 2018

TIPPR staat voor 365 dagen Horecava. In 2018 kun je ook na de beurs iedere dag inspiratie kan vinden op de TIPPR app. Tijdens de Horecava demonstreren we graag hoe de TIPPR app werkt.

Tijdens de Horecava 2018 kun je TIPPR vinden op het Innovation lab, met onder anderen:

TIPPR SQUARE

Op de beursvloer van het Innvation Lab creëert TIPPR een omgeving voor en door horeca. Zo komt er een graffiti artist die op de TIPPR wall je bedrijfsnaam of een Tag (handtekening) kan zetten. Ook worden de innovaties van de beurs op het TIPPR square verzameld en kun je gratis een gepersonaliseerd hoesje voor je smartphone krijgen.

 • TIPPR GRAFFITI WALL: Op een muur van 20 m² maakt onze graffiti artist de mooiste kunstwerken. Je kunt ervoor kiezen om je eigen bedrijfslogo of je eigen tag (handtekening) op de wall te laten zetten. We maken direct een foto van jou en je team die direct wordt uitgeprint en digitaal verstuurd naar je email.
 • #TIPPR INNOVATIE WALL: Als je tijdens de Horecava iets interessants ziet wat je op social media wilt plaatsen, vergeet dan niet de (hashtag) #TIPPR erbij te plaatsen. Met onze hashtagprinter kunnen we jou post meteen uitprinten en op onze INNOVATIE wall plakken (like/dislike) Wij nemen jouw input mee in de TIPPR app en op social media.
 • GRATIS SMARTPHONE HOESJE: Iedereen heeft tegenwoordig een ander type smartphone, TIPPR maakt samen met GoCustomized hoesjes voor jou opmaat voor jouw smartphone. Per merk hebben we verschillende hoesjes beschikbaar die je helemaal zelf kunt ontwerpen met je eigen logo, foto, tekst of patroon. Bezoek onze stand en ontvang gratis een hoesje voor je smartphone.
 • TIPPR BORREL: het TIPPR square is ontwikkeld voor en door de horeca. Het belangrijkste van de Horecava is ook dat we altijd in zijn voor een feestje. Daarom is er dagelijks een TIPPR borrel. Iedere dag begint deze borrel om 16:00 en nodigen we je graag uit om aan te schuiven om samen met ons een feestje te bouwen. Tijdens de borrel knallen de kurken, Jérômès Champagne geeft onder andere demonstraties over hoe je champagne kunt sabreren. Na de borrel is iedereen wel toe aan wat te eten. Daarom heb je tijdens de borrel de mogelijkheid om direct een reservering te maken voor een diner bij o.a Bo-Nam  en Joya.

HORECA THEATHER SHOW 

Op dinsdag 9 januari wordt er door TIPPR op de Horecava een preview gegeven over de Horeca Theater Show in samenwerking met PIMP. De show draait voornamelijk om lachend leren over horeca en gastvrijheid. Ludieke sketches en herkenbare situaties uit de horeca, de leukste en de meest waardevolle gastvrijheidstraining van Nederland waarin service, gastvrijheid, blijheid, jouw personeel en de gast centraal staan.

De TIPPR theater show vindt plaats dinsdag 9 januari om 12:00 tot 13:00 in het Innovation Lab Theater.  De toegang is gratis, maar zorg ervoor dat je op tijd aanwezig bent wegens verwachte drukte.

TIPPR PRESENTATIES

De horeca markt is een gefragmenteerde markt en dagelijks in ontwikkeling. Hoe kan je als horeca leveranciers inspelen op wat trending is voor een door horeca?  TIPPR neemt je mee in de visie over user first technologie en het gebruiken van data in de horeca. De rol van content en data zijn cruciaal voor het verkrijgen van inzichten en onmisbaar voor het succes van je onderneming. Op welke manier collecteer je data bij de bron en hoe gebruik je deze data om relaties op te bouwen binnen de horeca? Tijdens de TIPPR presentaties vertelt Founder Colin Westerwoudt hier van alles over. Daarnaast spreekt ook de Algemeen directeur van La Place.

HORECAVA AFTERPARTY – POWERED BY TIPPR

De Horecava 2018 is geen echte horecabeurs als er niet een goede afterparty wordt gegeven op dé vrije avond van het horecapersoneel in Nederland, namelijk de maandag!  TIPPR organiseert deze Horecava Afterparty in samenwerking met Club NL. Alle feestgangers zijn welkom om maandag vanaf 22:00. De DJ booth is gevuld met Rocky Van Jaaren & Friends. Kom langs op TIPPR at Horecava 2018 Square en ontvang je invite. Tot Maandag!

TIPPR PROGRAMMA

Maandag 8-januari

 • TIPPR square:
  • Graffiti wall, Tatoeëren, # TIPPR Innovatie wall, Smartphone hoesjes
  • TIPPR borrel van 16:00 tot 18:00 (optie om te reserveren voor diner)
 • Club NL
  • Horecava after party – powered by TIPPR vanaf 22:00 

Dinsdag 9-januari

 • TIPPR square: 
  • Graffiti wall, Tatoeëren, # TIPPR Innovatie wall, Smartphone hoesjes
  • TIPPR borrel van 16:00 tot 18:00 (optie om te reserveren voor diner)
 • Innovatie Lab:
  • Horeca theater show van 12:00 – 13:00

Woensdag 10-januari

 • TIPPR square: 
  • Graffiti wall, Tatoeëren, # TIPPR Innovatie wall, Smartphone hoesjes
  • TIPPR borrel van 16:00 tot 18:00 (optie om te reserveren voor diner)
 • Innovatie Lab:
  • Horeca theater show van 12:00 – 13:00 (EXTRA UITVOERING)
  • TIPPR presentatie – “Content en data zijn onmisbaar voor succes”

Donderdag 11-januari

 • TIPPR square: 
  • Graffiti wall en # TIPPR Innovatie wall, Smartphone hoesjes

Laatste artikelen

Wet Arbeidsmarkt in Balans – Nedflex

Dit artikel verder lezen in de app? Open in de app Het doel van de WAB...

#SAMENLUNCHCHALLENGE – Flying Dutchmen Cocktails

Trakteer met de #samenlunchchallenge jouw thuiswerkers op een lunch, borrel of diner vanuit de horeca. Bestel nu je cocktails in heel Nederland...
Advertisment

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

Instagram
LinkedIn
Share
×

Hallo!

Neem hieronder contact met ons op via Whatsapp chat of stuur een email naar info@tippr.nl

× Whatsapp ons gerust!