fbpx

Abonnement = Rendement

We hebben laatst een artikel geschreven over meer omzet met To Go. Heb je ook al eens nagedacht over een abonnement voor jouw horecazaak?

Download de TIPPR-app?Dit kan gemakkelijk worden ingezet voor To Go drankjes, maar als jouw menu het schikt natuurlijk ook voor andere gerechten. 

Door de pandemie hebben veel horecazaken omzet verloren, maar hoe mooi zal het zijn als je de vaste kosten weer een beetje recht kan trekken door middel van een abonnement voor jouw (vaste) gasten. 

Er kunnen nu eenmaal dagen tussen zitten dat jouw zaak minder klanten trekt dan gehoopt. Door abonnementen van tevoren af te sluiten heb je toch een vaste inkomensstroom. 

Oliver Green heeft dit ook geïntroduceerd. De gast sluit bij hen een zogeheten membership af en kan zichzelf zo altijd voorzien van een gratis koffie. Op deze manier zorg jij voor klantenbinding en blijven gasten terugkomen.

Bij Oliver Green sluit de gast voor €30,- per maand een abonnement af. Als de gast ongeveer 10 koffies haalt heeft hij het bedrag eruit. Het is dus een aantrekkelijk aanbod voor de gast en jij zorgt dat de gast bij jou blijft terugkomen en niet de koffie ergens anders haalt.

Naast dit wil je natuurlijk ook dat de gast extra besteed in jouw zaak. Daarom kan er ook nog korting voor de andere gerechten gegeven worden voor de membershiphouders. Op die manier wordt er aan up-selling gedaan en dat kan nog meer omzet opleveren. 

Wanneer je geen mogelijkheid ziet voor een abonnement in jouw horecazaak kan je ook werken met een stempelkaart voor To Go.

Zo blijven mensen terugkomen omdat ze hun kaart vol willen maken in ruil voor een gratis To Go product. Zo komen de gasten toch vaker langs en dat betekent meer omzet!

Naast de abonnementen kunnen de gasten ook cadeaubonnen afhalen bij meerdere horecazaken. Nu de terrassen bijna open gaan kan jij hier op inspelen.

Bied bijvoorbeeld een cadeaubon aan voor een diner of borrelmoment voor 2 voor op jouw terras.

Met de cadeaubon kan de gast zich alvast verzekeren van een plekje op jouw terras en heb jij nu extra geld in het laadje om je klaar te stomen voor het komende terrasseizoen. 

Zie deze TIPPS als een tussen oplossing om met een beetje creativiteit extra omzet te genereren. 

Wil je meer weten? Download de TIPPR-app om met ons mee te TIPPR’n

Nu je hier toch bent …

Wil je inspiratie op maat, die afgestemd wordt op jouw behoefte?

Download dan geheel GRATIS de TIPPR app en ontvang onbeperkte input om je omzet te stimuleren of open een TIPPR shop. Klik hier

Laat je verder inspireren in de TIPPR app!

Download de TIPPR app

Laatste artikelen

Farm Frites: Ideale frites voor Take Away

Als je op zoek bent naar de ideale frites voor Take Away & Home Delivery, dan ben je bij Farm Frites aan het juiste...

Warm op het terras

Hoe zorg jij dat je terras te allen tijde benut kan worden? Dat kan door een all-weather terrras! Terrasverwarming geeft jou de mogelijkheid om jouw...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

Instagram
×

Hallo!

Neem hieronder contact met ons op via Whatsapp chat of stuur een email naar info@tippr.nl

× Whatsapp ons gerust!