fbpx

Hoe werk ik samen met mijn verhuurder? – #SAMENSTERK

Voor alle informatie download TIPPR app.

In de era van technologie waar we in een mum van tijd iets met heel de wereld kunnen delen hebben we ook te maken met ‘fake news’. Dit is het verspreiden van valse informatie op social media, in kranten of traditionele nieuwsmedia. Het is ontzettend belangrijk dat we niet alles meteen geloven wat we online tegenkomen. Het kan iedereen overkomen, ook wij bij TIPPR moeten hier op letten wanneer we TIPPs en tricks met onze community delen.

Wij zijn in onze zoektocht naar TIPPs en Tricks voor jullie in deze tijd, een interessante video tegengekomen. Horecaondernemer, Mark Hopman, heeft wellicht een oplossing gevonden voor een financiële kwestie waar vele over in zitten. Van de omzet is bij velen nog maar een 1 cijfer percentage over maar de vaste lasten blijven gewoon doortikken. Waaronder ook de huur.

Maar Mark heeft samen met jurist, Iris de Roos, een manier gevonden. Dit houdt in dat je samen met verhuurder gaat kijken naar je waarborgsom. Deze is vaak 1,2, of zelfs 3 keer je maandelijkse huur. Normaliter kan deze enkel gebruikt worden voor achterstallige betalingen nadat je huurovereenkomst is stopgezet. Maar er is een regeling van onvoorziene omstandigheden. Dit in acht nemend, kan je de overeenkomst wijzigen of ontbinden. Mits je verhuurder hier mee instemt.

Er komen nog meer details bij kijken natuurlijk, daarom verwijzen we jullie door naar de video van Mark zelf.

Alles lezen? Download de app om met ons mee te TIPPR’n.

Laatste artikelen

Tips om energiekosten te besparen in de horeca

De tempratuur is aan het dalen. Dit betekent dat energiekosten voor de horeca verder omhoog gaan, welke energieverbruikers zorgen voor meer kosten? En hoe...

Blog: Uitblinken in de horeca?

We hebben er allemaal weleens van gehoord, de 80/20 regel. Een simpele waarheid die overal in je restaurant terugkomt maar hoe kan je uitblinken...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.