fbpx

Hoe verhoog ik mijn omzet in 1,5 meter-maatschappij?

Dit artikel verder lezen in de app?Omzet maken op 1,5 meter is lastig, maar niet onmogelijk.

Er zijn een aantal dingen die je kan doen om omzetgroei te realiseren, zelfs in deze tijd;

  • Werk met een vast menu met hardlopers en zorg dat deze niet te groot is. Zo beperk je de voorraad, vermijd je foodwaste en zorg je dat je cashflow behoudt.
  • Ga in shifts werken, zowel voor je personeel als voor je gasten. Je kan voor het diner bijvoorbeeld 3 tijdslots geven; 17-19u- 19u-21u en 21u – laat. Op deze manier ben je gegarandeerd van nieuwe tafels op een bepaald tijdstip en vermijd je dat gasten uren lang een tafel bezet houden zonder al te veel te bestellen.
  • We hebben hier een aparte post over gemaakt, maar kijk of een Hygiëne tax iets is waar je mee wil werken. Je moet als ondernemer heel veel extra stappen ondergaan om de hygiëne maatregelen te kunnen handhaven voor je gasten, hier komen ook kosten bij kijken.
  • Als laatste kan je als onderneming ook kijken of een minimum besteding interessanter is voor jou. Zo vermijd je dat een tafel bezet wordt gehouden door een groep waarvan slechts 1 iemand een cappuccino heeft besteld.

Laat je verder inspireren in de TIPPR app!

Download de TIPPR app

Laatste artikelen

Healthy Coke – mineraalwater met balsamicoazijn

Wat als je een cola zou kunnen serveren zonder de bijbehorende suikers (65 gram)? Verras je gasten met een "gezonde cola", nu al hot op...

no waste tips – Alex Haupt, 101 Gowrie,

no waste tips van Alex Haupt van Restaurant 101 Gowrie (MICHELIN Young Chef Award 2021). Aldus Alex: "If something is edible, someone should eat...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.